Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Recepten

Lekker en makkelijk met een Oriëntaals tintje!
Met onderstaande tips en recepten laten wij u een kijkje nemen in verschillende Oosterse keukens. De bekendste zijn de Chinese, Indonesische, Japanse, Thaise en Indiase keuken. De recepten zijn goed van smaak, vaak gezond en eenvoudig te bereiden en passen op deze manier helemaal bij onze Nederlandse wensen. Bij de recepten wordt er aangegeven welke Oosterse ingrediënten en Inproba producten u nodig heeft voor de bereiding ervan. Wij wensen u heel veel plezier met de bereiding van deze recepten en het proeven ervan!

Vlees
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Vis
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Kip
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Vega
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Snel & Smakelijk Wok Paksoy Recept!
10 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Soepen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Bijgerechten
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Desserts
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Marinades/sauzen/dips
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Lunch
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Overig
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Gevulde peer met geitenkaas en chilisaus
20 minuten, 4-8 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
  • In de oriëntaalse keukens wordt veel met olie gewerkt; gebruik bij voorkeur zonnebloemolie.
  • Met "EL" wordt de hoeveelheid van een afgestreken eetlepel bedoeld, een "TL" staat voor een afgestreken theelepel.

Met de gerechten op onze website leiden we U door de kleurrijke oriënt. We wensen U veel kookplezier toe!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram