Bereidingswijze
- Meng het citroensap met de ui, knoflook, sambal oelek en de kerriepoeder.
- Snijd de kipfilet in 3 stukken en wrijf deze in met het kruidenmengsel en laat dit ca. 5 minuten intrekken.
- Bak de kip vervolgens mooi bruin.
- Verhit de olie in een wok, roerbak de paksoi met de paprika gedurende 1 minuut en voeg de worcestersaus toe.
- Meng het water, de kokosmelk en de rode curry in een pan en breng dit aan de kook.
- Leg de stukken kip erin en verwarm het gerecht 3 minuten.
- Garneer het geheel met de koriander.
Tip
Dit gerecht is heerlijk samen met pandanrijst en een frisse salade.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
15 minuten
Benodigdheden
1 el citroensap
100 g ui (fijn gesnipperd)
1,5 el Inproba Gehakte Knoflook
3 tl Inproba Sambal Oelek
1,5 el kerriepoeder
500 g kipfilet
7 el Inproba Wok Oil
1 - 2 paksoistruiken (ca. 800 g) (in grove repen)
0,5 rode paprika (in stukjes)
1 el worcestersaus
100 ml water
150 ml Inproba Romige Kokosmelk
50 g Thaise Rode Curry
1 el koriander