Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Stamppot Paksoi


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappels en kook deze in ± 25 minuten gaar.
  2. Bereid de rookworst zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Wel de inhoud van het zakje Inproba Nasi goreng mix gedurende 10 minuten in 100 ml kokendheet water.
  4. Bak ondertussen de stukjes spek en ui aan in de wokolie.
  5. Snijd de paksoi en gemsla in mooie dunne reepjes van 3 á 4 mm.
  6. Stamp de aardappels tot een puree en voeg de azijn, mosterd, de gewelde Bami goreng mix, sambal oelek, ketjap manis en roomboter toe.
  7. Voeg hierna de sla, paksoi, spek, rookworst en ui toe en roer dit goed door elkaar.
  8. Breng dit eventueel op smaak met peper en zout. 

Tip

Heerlijk met rundvlees of sudderlappen.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

35 minuten

Benodigdheden

600 g aardappels
100 g (Zeeuwse reepjes) rookspek
1 ui (gesnipperd)
1 el Inproba Wok Oil
1 paksoi
2 stuks gemsla
1 el azijn
2 tl mosterd (mild)
1 zakje Inproba Mix voor Bami Goreng
1 tl Inproba Sambal Oelek
2 el Inproba Ketjap Manis
50 g roomboter
200 g rookworst (in halve plakjes)

Eet smakelijk namens Inproba!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube Instagram