Bereidingswijze
- Schil de aardappels en kook deze in ± 25 minuten gaar.
- Bereid de rookworst zoals aangegeven op de verpakking.
- Wel de inhoud van het zakje Inproba Nasi goreng mix gedurende 10 minuten in 100 ml kokendheet water.
- Bak ondertussen de stukjes spek en ui aan in de wokolie.
- Snijd de paksoi en gemsla in mooie dunne reepjes van 3 á 4 mm.
- Stamp de aardappels tot een puree en voeg de azijn, mosterd, de gewelde Bami goreng mix, sambal oelek, ketjap manis en roomboter toe.
- Voeg hierna de sla, paksoi, spek, rookworst en ui toe en roer dit goed door elkaar.
- Breng dit eventueel op smaak met peper en zout.
Tip
Heerlijk met rundvlees of sudderlappen.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
35 minuten
Benodigdheden
600 g aardappels
100 g (Zeeuwse reepjes) rookspek
1 ui (gesnipperd)
1 el Inproba Wok Oil
1 paksoi
2 stuks gemsla
1 el azijn
2 tl mosterd (mild)
1 zakje Inproba Mix voor Bami Goreng
1 tl Inproba Sambal Oelek
2 el Inproba Ketjap Manis of Inproba Ketjap Manis 30% minder suiker
50 g roomboter
200 g rookworst (in halve plakjes)