Bereidingswijze
- Meng de eieren samen met de kokosmelk en de bloem tot een gladde massa.
- Bak ondertussen de spekreepjes en de uien goudbruin en voeg op het laatste moment de prei + broccoli toe.
- Laat dit ca. 2 min. mee fruiten.
- Voeg alle ingrediënten samen en roer dit goed door.
- Bekleed ondertussen een lage (natgemaakte) taartvorm met het deeg en bak deze gedurende 12 min. op 200°C goudbruin.
- Haal de vorm uit de oven en giet het mengsel hierin.
- Bak deze in 30 min. in een oven op 180°C af.
Tip
Serveer hierbij Inproba Loempia Sauce en een lekkere salade met frisse dressing.
Aantal personen
6 personen
Bereidingstijd
55 minuten
Benodigdheden
3 eieren
250 ml romige kokosmelk
25 g patentbloem
100 g spekreepjes
1 kleine ui (gesnipperd)
100 g prei (fijngesneden)
150 g broccoli (roosjes)
15 g gemalen kokos (schaafsel)
250 ml slagroom
3 g peterselie
2 g koriander (gesneden)
5 g bieslook (gesneden)
1 tl Inproba Gehakte Knoflook
1 el Inproba Soja Sauce
2 el Inproba Loempia Sauce
3 tl Inproba Thaise Groene Curry
1-4 plakken hartige taart deeg