Bereidingswijze
- Doe de plakjes komkommer samen met de sambal, peterselie, bosui en rode ui in een schaaltje.
- Pers ½ limoen uit boven de salade.
- Voeg nu de sesamolie, azijn en ketjap manis toe aan het geheel. Breng eventueel op smaak met een klein snufje zout.
Meng het geheel goed door elkaar. Je kan de schaal een tijd afgedekt in de koelkast zetten zodat de smaken goed kunnen intrekken
Tip
Serveer de salade met Inproba Gebakken Uitjes.
Aantal personen
2
Bereidingstijd
10 minuten
Benodigdheden
1 komkommer (ongeschilde plakjes van ca. 3 mm)
1 tl Inproba Sambal Oelek
3 takjes verse peterselie (grof gehakt)
2 bosuien (gesneden in fijne ringen)
1 rode ui (gesneden in fijne ringen)
? limoen
1 el sesamolie
2 el azijn
1 el Inproba Ketjap Manis
Snuf zout