Bereidingswijze
- Breng het water aan de kook en voeg de bouillonblokjes toe.
- Verhit de wokolie in een pan en fruit hierin de ui, venkel en gember.
- Voeg de knoflook en sambal toe.
- Voeg vervolgens de gefruite groenten toe aan de bouillon.
- Laat het geheel ca. 20 minuten zachtjes koken.
- Voeg de kokosmelk en de crème fraîche aan de bouillon toe en laat nog 5 minuten meekoken.
- Voeg naar smaak zout en peper toe.
- Pureer de soep.
- Pak twee grote soepkommen en verdeel de taugé over de soepkommen.
- Giet de soep eroverheen.
- Garneer met de lenteui en koriander en een scheutje sojasaus.
Eet smakelijk!
Aantal personen
2 a 3 personen
Bereidingstijd
30 minuten
Benodigdheden
700 ml water
2 groentebouillonblokjes
2 el Inproba Wok Oil
1 ui (gesnipperd)
250 g verse venkel (grote) (in blokjes)
2 tl verse gember (fijn gesneden) of gemberpoeder
2 tl Inproba Gehakte Knoflook
1 tl Inproba Sambal Oelek
200 ml romige kokosmelk
125 g cr?me fra?che
60 g taug?
2 lenteuitjes (in ringetjes)
0,5 bos koriander (fijngesneden)
peper en zout naar smaak
Inproba Soja Sauce