Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Oosterse venkelsoep


Bereidingswijze

  1. Breng het water aan de kook en voeg de bouillonblokjes toe.
  2. Verhit de wokolie in een pan en fruit hierin de ui, venkel en gember.
  3. Voeg de knoflook en sambal toe.
  4. Voeg vervolgens de gefruite groenten toe aan de bouillon.
  5. Laat het geheel ca. 20 minuten zachtjes koken.
  6. Voeg de kokosmelk en de crème fraîche aan de bouillon toe en laat nog 5 minuten meekoken.
  7. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  8. Pureer de soep.
  9. Pak twee grote soepkommen en verdeel de taugé over de soepkommen.
  10. Giet de soep eroverheen.
  11. Garneer met de lenteui en koriander en een scheutje sojasaus.

Eet smakelijk!

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

2 a 3 personen

Bereidingstijd

30 minuten

Benodigdheden

700 ml water
2 groentebouillonblokjes
2 el Inproba Wok Oil
1 ui (gesnipperd)
250 g verse venkel (grote) (in blokjes)
2 tl verse gember (fijn gesneden) of gemberpoeder
2 tl Inproba Gehakte Knoflook
1 tl Inproba Sambal Oelek
200 ml Inproba Romige Kokosmelk
125 g crŤme fraÓche
60 g taugť
2 lenteuitjes (in ringetjes)
ľ bos koriander (fijngesneden)
peper en zout naar smaak
Inproba Soja Sauce

Eet smakelijk namens Inproba!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram