Bereidingswijze
- Maak in een kom een marinade van citroensap, 2 el van de wokolie, sambal oelek en vissaus naar smaak. Schep daar de garnalen door en laat het ca. 15 minuten intrekken.
- Verhit de rest van de wokolie in een pan.
- Voeg de garnalen en de knoflook toe en bak deze enkele minuten.
- Voeg dan de resterende marinade toe en laat dit ca. ½ min. mee sudderen.
- Strooi de koriander naar smaak eroverheen.
Tip
Serveer dit gerecht met een pikante chilli saus van Inproba.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
ca. 25 minuten
Benodigdheden
1 el citroensap
4 el Inproba Wok Oil
2 tl Inproba Sambal Oelek
2 el Inproba Vis Saus
250 g grote (tijger) garnalen (gepeld)
6 teentjes verse knoflook, in schijfjes gehakt
15 g koriander, grof gehakt