Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Garnalen in Kokoscurry


Bereidingswijze

  1. Roerbak de gamba's met de paprika in de hete olie gedurende 3 minuten.
  2. Voeg de Thaise rode curry, kokosmelk, water, limoensap, suiker en vissaus toe, laat dit geheel nog ca. 2 minuten sudderen.
  3. Voeg op het laatst, vlak voor het serveren de tomaat en bieslook toe.

Tip

Heerlijk bij rijst, mihoen of noodles in combinatie met een frisse salade of sugar snaps.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

10 minuten

Benodigdheden

400 g gamba's (gepeld)
0,5 rode en 0,5 gele paprika (in reepjes)
5 el Inproba Wok Oil
100 g Thaise Rode Curry
250 ml Inproba Romige Kokosmelk
100 ml water
1,5 el limoensap
1,5 el suiker
3,5 el Inproba Vis Saus
50 g tomaat (in blokjes)
1 el bieslook (fijngesneden)

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram