Bereidingswijze
- Roerbak de gamba's met de paprika in de hete olie gedurende 3 minuten.
- Voeg de Thaise rode curry, kokosmelk, water, limoensap, suiker en vissaus toe, laat dit geheel nog ca. 2 minuten sudderen.
- Voeg op het laatst, vlak voor het serveren de tomaat en bieslook toe.
Tip
Heerlijk bij rijst, mihoen of noodles in combinatie met een frisse salade of sugar snaps.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
10 minuten
Benodigdheden
400 g gamba's (gepeld)
0,5 rode en 0,5 gele paprika (in reepjes)
5 el Inproba Wok Oil
100 g Thaise Rode Curry
250 ml Inproba Romige Kokosmelk
100 ml water
1,5 el limoensap
1,5 el suiker
3,5 el Inproba Vis Saus
50 g tomaat (in blokjes)
1 el bieslook (fijngesneden)
