Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Mihoen Hanoi met garnalen


Bereidingswijze

  1. Bereid de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Doe ondertussen de olie in de wok, voeg de ui en peper toe, even aanfruiten.
  3. Doe de garnalen en paksoi en knoflookpasta erbij (ongeveer 2 minuten wokken).
  4. Blus af met de Soja Sauce en Loempia of Chilli Sauce en even doorroeren.
  5. Voeg nu de koriander en bieslook toe en roer het geheel nog even door.
  6. Klaar om te serveren.

Tip

Serveer met een frisse salade of fruit (mango).

Variatie tip: gebruik i.p.v. paksoi eens spinazie.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

20 minuten

Benodigdheden

250 g mihoen
1 el Inproba Wok Oil
1 ui (gesnipperd)
1 rode peper (stukjes)
24 stuks garnalen (groot)
1 Paksoi (groot gesneden)
2 tl Inproba Gehakte Knoflook
25 ml Inproba Soja Sauce
150 ml Inproba Loempia Sauce of Inproba Chilli Sauce 50% minder suiker
10 g verse koriander (12 takjes fijn gesneden)
1 el (volle el) gesneden bieslook

Eet smakelijk namens Inproba!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram