Bereidingswijze
- Bereid de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Doe ondertussen de olie in de wok, voeg de ui en peper toe, even aanfruiten.
- Doe de garnalen en paksoi en knoflookpasta erbij (ongeveer 2 minuten wokken).
- Blus af met de Soja Sauce en Loempia of Chilli Sauce en even doorroeren.
- Voeg nu de koriander en bieslook toe en roer het geheel nog even door.
- Klaar om te serveren.
Tip
Serveer met een frisse salade of fruit (mango).
Variatie tip: gebruik i.p.v. paksoi eens spinazie.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
20 minuten
Benodigdheden
250 g mihoen
1 el Inproba Wok Oil
1 ui (gesnipperd)
1 rode peper (stukjes)
24 stuks garnalen (groot)
1 Paksoi (groot gesneden)
2 tl Inproba Gehakte Knoflook
25 ml Inproba Soja Sauce
150 ml Inproba Loempia Sauce of Inproba Chilli Sauce 50% minder suiker
10 g verse koriander (12 takjes fijn gesneden)
1 el (volle el) gesneden bieslook