Bereidingswijze
- Marineer de kip- of varkensreepjes in een mengsel van de knoflookpasta, wokolie en sambal gedurende 10 minuten.
- Verhit een wok en roerbak de reepjes tot deze goudbruin zijn en voeg vervolgens de ui toe. Bak dit ongeveer 2 minuten.
- Voeg de paprika, champignons en selderij toe en bak dit mengsel ca. 1 minuut.
- Voeg op het laatst de sla, rode peper en Ketjap Manis toe, meng het geheel goed en bak dit even kort mee.
- Garneer het gerecht met de koriander.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
45 minuten
Benodigdheden
400 gram varkenshaas (of kipfilet) in reepjes
1 tl Inproba Gehakte Knoflook
3 el Inproba Wok Oil
2 el Inproba Sambal Oelek
1 ui (gesnipperd)
1 rode paprika (in stukjes)
100 g champignons (in schijfjes)
2 stengels bleekselderij (in fi jne reepjes)
1 krop ijsbergsla (in reepjes)
Halve rode peper (in hele fijne reepjes)
4 el Inproba Ketjap Manis of Inproba Ketjap Manis 30% minder suiker
2 takjes (verse) koriander (fijngehakt)