Bereidingswijze
- Maak een marinade van de groene curry paste, wokolie, kokosmelk en sojasaus.
- Borstel de portobello’s en haal de steeltjes eruit. Marineer de portobello’s voor 20 minuten.
- Na 20 minuten de portobello’s goed laten uitlekken. Bewaar de marinade.
- Gril de portobello’s in een hete grillpan of op de bbq voor 4 minuten aan beide zijden. Kook ondertussen de marinade.
- Serveer de portobello’s op een mooi bord met bovenop de portobello’s. Je kunt de portobello’s nog even onder de grill zetten om de kaas mooi te laten smelten.
- Doe de marinade in een kom erbij.
Tip
Serveer met Sriracha of Sweet Chilli Sauce
Aantal personen
2
Bereidingstijd
25 minuten
Benodigdheden
4 stuks portobello
1 zakje Inproba Thaise Groene Curry
2 el Inproba Wok Oil
100 ml kokosmelk
2 el Inproba Soja Sauce
100 gr Cheddar kaas (geraspt)
2 el Inproba Gebakken Uitjes