Bereidingswijze
- Snij de spareribs per rib af, marineer deze met de ketjap marinade, sambal, gembersiroop, kokosmelk, ui en koriander en laat deze minimaal 2 uur marineren.
- Bak de spareribs mooi goud bruin in de olie aan (eerst goed laten uitlekken). Gooi de marinade niet weg.
- In de oven ± 30 minuten nagaren op 140 graden.
- Maak ondertussen van de restererende marinade, het water en de Loempia Sauce , een saus door deze op te koken en eventueel licht af te binden met aardappel zetmeel.
Tip
Serveertip: Serveer dit gerecht met Pandan rijst, roergebakken Paksoi en gebakken uitjes. Ook heerlijk bij de oosterse stamppot andijvie!
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
40 minuten
Benodigdheden
500 g spareribs
150 ml Inproba Ketjap Marinade
1 tl Inproba Sambal Oelek
50 ml gember siroop
50 ml Inproba Romige Kokosmelk
0,5 ui (gesnipperd)
ca. 4g verse koriander (5 takjes gesneden)
1el Inproba Wok Oil
1 dl water
100 ml Inproba Loempia Sauce