Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
- Meng het gehakt met de ui, de inhoud van het zakje Bami Goreng mix, ketjap, ei, paneermeel en knoflook tot een mooie homogene massa.
- Voeg hier de cranberries, appel, pompoen en lente-ui aan toe en meng dit voorzichtig maar goed door elkaar.
- Neem een mooie stenen paté vorm of een ovenschaal (ca. 7 cm hoog) en vet deze in met de olie.
- Vorm het gehakt een beetje in de vorm van de bakvorm of schaal en leg het erin; bak het Gehaktbrood in ongeveer 40 minuten gaar en bruin.
- Keer het brood om op een schaal en giet vlak voor het serveren de Chilli Sauce erover; garneer met de gebakken uitjes.
Eet smakelijk!
Tip
Serveer met aardappelpuree en een frisse salade of gewokte peultjes.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
20 minuten (+40 minuten oventijd)
Benodigdheden
300 g rundergehakt
1 ui (gesnipperd)
1 zakje Inproba Mix voor Bami Goreng
2 el Inproba Ketjap Manis of Inproba Ketjap Manis 30% minder suiker
1 ei
2 el paneermeel
2 tl Inproba Gehakte Knoflook
100 g cranberries (diepvries) of gedroogd
1 appel (in blokjes)
150 g pompoen in blokjes (vers of diepvries)
3 lente-uitjes (in ringen)
2 el Inproba Wok Oil
200 ml Inproba Sweet Chilli Sauce
4 el Inproba Gebakken Uitjes