Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
  2. Meng het gehakt met de ui, de inhoud van het zakje Bami Goreng mix, ketjap, ei, paneermeel en knoflook tot een mooie homogene massa.
  3. Voeg hier de cranberries, appel, pompoen en lente-ui aan toe en meng dit voorzichtig maar goed door elkaar.
  4. Neem een mooie stenen paté vorm of een ovenschaal (ca. 7 cm hoog) en vet deze in met de olie.
  5. Vorm het gehakt een beetje in de vorm van de bakvorm of schaal en leg het erin; bak het Gehaktbrood in ongeveer 40 minuten gaar en bruin.
  6. Keer het brood om op een schaal en giet vlak voor het serveren de Chilli Sauce erover; garneer met de gebakken uitjes.

Eet smakelijk!

Tip

Serveer met aardappelpuree en een frisse salade of gewokte peultjes.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

20 minuten (+40 minuten oventijd)

Benodigdheden

300 g rundergehakt
1 ui (gesnipperd)
1 zakje Inproba Bami Goreng
2 el Inproba Ketjap Manis of Inproba Ketjap Manis 30% minder suiker
1 ei
2 el paneermeel
2 tl Inproba Gehakte Knoflook
100 g cranberries (diepvries) of gedroogd
1 appel (in blokjes)
150 g pompoen in blokjes (vers of diepvries)
3 lente-uitjes (in ringen)
2 el Inproba Wok Oil
200 ml Inproba Sweet Chilli Sauce
4 el Inproba Gebakken Uitjes

Eet smakelijk namens Inproba!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram