Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Eerlijke prijs

Inproba maakt de lekkerste oosterse producten voor een eerlijke prijs en ook nog eens duurzaam. Hoe kan dit?

Wij kiezen er bewust voor om reclame voor ons merk heel beperkt te houden. Voor Inproba geen dure reclamecampagnes op televisie of in tijdschriften. Bij de inkoop van onze grondstoffen werken wij zoveel mogelijk samen met leveranciers die, net als wij, duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. En die het óók belangrijk vinden dat ook de volgende generatie van een veilige en schone leefomgeving kan genieten. De kostenstijgingen die hierbij komen kijken nemen wij voor lief en zien wij als een investering in onze leefomgeving en het klimaat. Wij zien onze maatschappelijke verantwoordelijkheid namelijk als een vanzelfsprekendheid en willen zo onze bijdrage leveren de aarde ook voor volgende generaties te behouden.

Wij produceren zo efficiënt mogelijk. Daar waar mogelijk besparen wij op energie en minimaliseren de verpakkingen waar mogelijk: dat is goed voor het milieu, maar ook houden wij zo onze kosten - en daarmee onze prijzen - laag. We hebben een relatief klein team met korte lijnen, zo spelen wij effectief en efficiënt in op uw vraag als consument. Ook mede hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. En betaalt u als klant nooit teveel. 

De prijzen kunnen per winkelformule verschillen, doorgaans is Inproba het voordeligste merk in het schap. Kijk hier voor al onze producten. Mist u een Inproba-product in uw supermarkt? Vertel het hen én ons.

Overname Inproba

07-01-2025

NEDERLANDSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VE PARTNERS NEEMT INPROBA OVER Het sinds de oprichting in Baarn gevestigde familiebedrijf Inproba heeft met investeringsmaatschappij VE Partners overeenstemming...

Lees verder

Natuurlijke smaak voorop: minder zout en suiker, meer innovatie

06-01-2025

Bij Inproba maken we verse producten die lang houdbaar zijn dankzij moderne technieken zoals pasteurisatie en sterilisatie. Hoewel deze processen soms toevoegingen zoals zout, suiker of voedingszuren...

Lees verder
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Cassave Nacho snack
10 minuten, 3-4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Loaded fries met Thaise Curry
15 minuten, 2 personen
THAISE TOASTY SANDWICH
15 minuten, 2 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram