Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Nieuws van Inproba

Persoonlijk nieuws vanuit Nepal - deel 2 Persoonlijk nieuws vanuit Nepal - deel 2 05-07-2017

Graag delen wij weer een persoonlijk verhaal met u vanuit Nepal. Deze keer het verhaal van Man Kumari Khadka. Zij is is midden veertig en moeder van drie zonen en een dochter. Man Kumari en haar man hebben een klein stukje...

Lees verder
Heel trots zijn wij op onze Satťsaus! Heel trots zijn wij op onze Satťsaus! 16-06-2017

Het AD organiseerde recent een smaaktest; 6 van de bekendste kant-en klare satésauzen werden getest door het AD panel. Die van Inproba kwam er als beste uit.  'de donkere kleur is mooi, de pindastukjes gul en de smaak...

Lees verder
Wij zoeken monteurs! Wij zoeken monteurs! 06-04-2017

Voor onze afdeling Technische Dienst zijn wij op zoek naar monteurs. Wat ga je doen in deze uitdagende functie? Je lost zelfstandig storingen op, je onderhoudt nieuwe machines en processen en je wordt mede betrokken bij het voortraject en...

Lees verder
Persoonlijk nieuws vanuit Nepal Persoonlijk nieuws vanuit Nepal 16-03-2017

Even voorstellen: Dit is Devi Thami. Devi is één van de vrouwen die mee heeft gedaan aan de ‘moestuintraining’ van ICFON. Deze opleiding is opgezet om de Nepalese bevolking meer te leren over landbouw en het...

Lees verder
Inproba zet zich in voor Nepal Inproba zet zich in voor Nepal 19-01-2017

Inproba betrekt de ingrediënten voor haar producten uit verschillende landen. Veelal landen waar de bevolking het moeilijker heeft dan in Nederland. Met name in deze regio’s toont Inproba graag haar maatschappelijke...

Lees verder
Kooktrends begin jaren '10 Kooktrends begin jaren '10 03-01-2017

In de Jaren ’10 van onze eeuw begint Nederland langzaam op te krabbelen uit de economische crisis. De maatschappij is veeleisend en snel. Werk, hobby’s en een sociaal leven dienen succesvol gecombineerd te worden. Ook kinderen...

Lees verder
Nieuwe recepten online! Nieuwe recepten online! 01-01-2017

Nieuw jaar, tijd voor nieuwe inspiratie! Daarom hebben we nog een aantal lekkere recepten toegevoegd aan onze site. Dit varieert van een dipsausje tot een heerlijke stoofschotel en uiteraard ook een heel lekker dessert, namelijk een...

Lees verder
Kooktrends eind jaren '00 Kooktrends eind jaren '00 19-12-2016

In de tweede helft van de millenniumjaren en met Jan-Peter Balkenende als premier verkeerde Nederland in economische crisistijd. Hoewel de gemiddelde Nederlander dit zeker in de portemonnee voelde, was de smartphone een basisbehoefte...

Lees verder
Kooktrends begin jaren '00 Kooktrends begin jaren '00 08-12-2016

Met ingehouden adem begonnen we aan het nieuwe millennium: zou de gevreesde millenniumbug voor veel problemen gaan zorgen? Hoewel er veel ophef over was, bleek dit computerprobleem uiteindelijk voor veel minder problemen te zorgen dan...

Lees verder
Feestmaand op Facebook Feestmaand op Facebook 07-12-2016

We bevinden ons alweer in de laatste maand van ons jubileumjaar. Vanwege ons 60-jarig bestaan geven wij dit jaar op onze Facebook pagina in totaal 60 pakketten weg. En deze maand staan de laatste vijf pakketten voor jullie klaar. Een...

Lees verder
Actie: 2e woksaus gratis! Actie: 2e woksaus gratis! 21-11-2016

De actie is inmiddels verlopen. Doe jij al mee aan onze actie? Koop twee Inproba woksauzen en ontvang het aankoopbedrag van één woksaus retour. Wokken is snel, lekker, makkelijk en gezond! Daarom willen wij graag...

Lees verder
Inproba in Scoupy Cash Bag Inproba in Scoupy Cash Bag 10-11-2016

Op het Margriet Winter Festival verkoopt Scoupy voor slechts € 5,- een leuke Cash Bag waarop u nog eens € 2,50 cashback krijgt van Scoupy. Hierin treft u o.a. een van de nieuwe woksauzen van Inproba aan. Scoupy heeft nu trouwens...

Lees verder
Kooktrends eind jaren '90 Kooktrends eind jaren '90 04-10-2016

In de tweede helft van de jaren ’90 klonken de Spicegirls en Britney Spears op de radio, gingen we naar de videotheek voor videofilms zoals Good Will Hunting en Clueless, gebruikten we alleen nog floppydisks en op de markt was je...

Lees verder
Lekker herfstrecept! Lekker herfstrecept! 29-09-2016

De herfst is begonnen en daarmee wordt het tijd om het binnenshuis weer gezellig te maken. Daar hoort natuurlijk ook gezellig tafelen bij. Daarvoor hebben wij dit lekkere kaasfonduerecept bedacht, met een pittig...

Lees verder
Kooktrends begin jaren '90 Kooktrends begin jaren '90 31-08-2016

In het begin van de jaren ’90 groeide de interesse om uitgebreider en avontuurlijker te gaan koken. Hierdoor was er ook ruimte voor een nieuw fenomeen: de celebrity kok. Zo hadden sterrenkoks Joop Braakhekke en Cas Spijkers veel...

Lees verder
Kooktrends eind jaren '80 Kooktrends eind jaren '80 05-08-2016

In de tijd van de schoudervullingen, fluorescerende leggings, rollerskates, de Dolly Dots en Zeg eens AAA gaat het weer wat beter met de Nederlandse economie. De werkeloosheid loopt langzaam terug dankzij het herstel van de internationale...

Lees verder
Kooktrends begin jaren '80 Kooktrends begin jaren '80 07-07-2016

Het begin van de jaren ’80 begon met de inhuldiging van Koningin Beatrix; een evenement dat we ons vooral herinneren van de krakersrellen op de Dam. Het was niet de meest vrolijke tijd in Nederland: de Koude oorlog was op z’n...

Lees verder
Nieuw: Satťsaus Pikant! Nieuw: Satťsaus Pikant! 29-06-2016

Naast onze Satésaus kant & klaar introduceren wij nu ook een Satésaus Pikant;  Een heerlijke, volle pikante satésaus, bereid volgens authentiek Indonesisch recept. Deze satésaus is heerlijk bij...

Lees verder
Kooktrends eind jaren '70 Kooktrends eind jaren '70 28-06-2016

De huishoudens werden in de jaren ’70 kleiner en ook het aantal tweeverdieners nam verder toe. We kregen meer vrije tijd door arbeidstijdverkorting en ook de VUT deed zijn intrede. Het huishouden ging steeds minder tijd kosten, ook...

Lees verder
Kooktrends begin jaren '70 Kooktrends begin jaren '70 20-06-2016

Na de revolutionaire jaren ’60 nam in de jaren ’70 de welvaart steeds meer toe. Steeds meer mensen konden zich een (korte) vakantie in het buitenland veroorloven. Daar maakten ze kennis met andere smaken en gerechten, die dan...

Lees verder
Nieuwe sambalverpakkingen Nieuwe sambalverpakkingen 16-06-2016

Inproba zet de wereld op z’n kop met sambal in een nieuwe verpakking! Onze sambal is voortaan nóg duurzamer. Enerzijds omdat we de sambal produceren volgens onze visie Eerlijk Oosters. Anderzijds omdat u de nieuwe...

Lees verder
Nieuwe woksauzen Nieuwe woksauzen 03-05-2016

Inproba introduceert drie heerlijke nieuwe woksauzen in de smaken Kantonese Five Spice, Teriyaki en Sweet & Sour. Met deze woksauzen zet u in een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel, met een heerlijk oriëntaals...

Lees verder
Inproba trakteert: 2e diner gratis! Inproba trakteert: 2e diner gratis! 01-04-2016

Het is feest! Wij vieren dit jaar ons 60-jarig jubileum en daarom trakteren wij op een gratis 2e diner* in een Aziatisch restaurant. Hoe werkt de actie? U koopt twee verschillende Inproba actie verpakkingen. Deze kunt u herkennen aan...

Lees verder
Kooktrends eind jaren '60 Kooktrends eind jaren '60 01-04-2016

In de tweede helft van de jaren ’60 vond er een flinke maatschappelijke verschuiving plaats. Het was het begin van de Flowerpower, toenemend gebruik van drugs, rock ‘n roll… het was een tijd waarin de jeugd zich keihard...

Lees verder
OPROEP! OPROEP! 08-03-2016

Inproba viert dit jaar haar 60 jarig bestaan. Wij zijn hiervoor op zoek naar oud fotomateriaal of krantenknipsels uit de beginjaren van ons bedrijf. Kunt u ons daarbij helpen? Deze oude beelden kunnen wij voor allerlei...

Lees verder
Kooktrends begin jaren '60 Kooktrends begin jaren '60 03-03-2016

Na de strakke en stijve jaren ’50 braken de aanvankelijk nog steeds brave, maar toch al wat lossere jaren ’60 aan. Nederland werd langzaamaan welvarender en het gemiddelde gezin kreeg wat meer te besteden. Ook vond er in...

Lees verder
Kooktrends eind jaren '50 Kooktrends eind jaren '50 12-02-2016

In het kader van ons 60-jarig bestaan nemen wij u graag terug in de tijd en blikken we maandelijks terug op de kooktrends van vroeger. Als eerste blikken we terug op de kooktrends van eind jaren '50. Wat aten wij toen? Het eten...

Lees verder
De geschiedenis van Inproba De geschiedenis van Inproba 11-02-2016

Ter ere van ons 60-jarig bestaan heeft onze directeur een exclusief interview gegeven. Tijdens het interview blikt hij o.a. met zijn moeder terug op de jaren '50 en het ontstaan van Inproba. Lees snel het artikel over de enorme...

Lees verder
Like ons en win Like ons en win 22-12-2015

Bij 250 likes verloten we dit mooie wokpakket onder al onze likers! Op onze Facebook pagina delen we regelmatig receptjes, productnieuws en andere leuke weetjes. Wilt u ook kans maken op dit mooie pakket? Like ons dan...

Lees verder
Soja Sauce met receptenboekje Soja Sauce met receptenboekje 22-12-2015

Rond januari verschijnen onze sojasaus flesjes in de winkel met een leuke opvallende halshanger. Daarin vindt u handige tips en leuke receptjes met onze sojasaus. Onze sojasaus bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is een...

Lees verder
Inproba bestaat in 2016 60 jaar! Inproba bestaat in 2016 60 jaar! 22-12-2015

2016 wordt een feestjaar, want dan vieren wij ons 60-jarig bestaan. En dat vieren wij graag met u! Wij willen u als gebruiker van Inproba producten bedanken voor uw jarenlange vertrouwen in ons merk. Achter de schermen zijn we al een...

Lees verder
Fijne feestdagen! Fijne feestdagen! 22-12-2015

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en culinair...

Lees verder
Dag van de Duurzaamheid Dag van de Duurzaamheid 09-10-2015

Op 9 oktober vindt de landelijke Dag van de Duurzaamheid plaats. Door heel Nederland vinden, voor het zevende jaar, duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en...

Lees verder
Vernieuwde ketjap, lekker, natuurlijk ťn glutenvrij Vernieuwde ketjap, lekker, natuurlijk ťn glutenvrij 29-06-2015

Maak kennis met onze vernieuwde ketjap manis! Een heerlijke, 100% natuurlijke Ketjap die bovendien ook nog eens glutenvrij is. Deze ketjap wordt gemaakt van de beste grondstoffen uit de natuur en bevat geen kunstmatige...

Lees verder
Duurzame gebakken uitjes Duurzame gebakken uitjes 26-06-2015

Onze gebakken uitjes worden voortaan gebakken in duurzame palmolie. Dit sluit heel goed aan bij waar wij als Inproba voor staan: Eerlijk Oosters. Wat betekent Eerlijk Oosters? Inproba wil niet alleen maar de beste en voordeligste...

Lees verder
Nieuw: Chilli & Cocos Sauce Nieuw: Chilli & Cocos Sauce 17-06-2015

Naast onze bekende chilisauzen introduceren wij nu een unieke nieuwe smaak. Een exotische kokosvariant; Chilli & Cocos Sauce. De fijne stukjes kokos geven deze Chilli & Cocos Sauce een heerlijk subtiel kokos accent. Lekker...

Lees verder
Gezinsverpakkingen Kroepoek en Cassave Gezinsverpakkingen Kroepoek en Cassave 16-06-2015

Naast onze bestaande verpakkingen met een inhoud van 50 gram introduceren wij nu twee gezinsverpakkingen. Kroepoek naturel met een inhoud van 150 gram en Cassave kroepoek met een inhoud van 135 gram. De 50 grams verpakkingen...

Lees verder
Nieuw op onze site: Veelgestelde vragen Nieuw op onze site: Veelgestelde vragen 27-01-2015

Als consument bent u zich er steeds bewuster van wat u eet. Of dit nu komt door een allergie of gewoon omdat u er een gezonde leefstijl op na houdt. Dit roept waarschijnlijk een hoop vragen bij u op. Uiteraard kunt u hiervoor terecht bij...

Lees verder
Winnaars Free a Girl receptenactie bekend Winnaars Free a Girl receptenactie bekend 10-11-2014

De ‘Free a Girl’ receptenwedstrijd is afgelopen. Bedankt voor alle leuke en originele recepten die jullie ons stuurden! Uit alle inzendingen hebben wij vorige week de winnaars getrokken. Zij hebben inmiddels allemaal...

Lees verder
Inproba staat voor Eerlijk Oosters Inproba staat voor Eerlijk Oosters 30-09-2014

Inproba gaat actief uitdragen dat zij haar producten op een verantwoorde manier produceert. Binnenkort is op alle verpakkingen het icoon ‘Eerlijk Oosters’ te vinden. “Nog weinig mensen weten dat dit een speerpunt is...

Lees verder
Inproba op Facebook! Inproba op Facebook! 16-06-2014

Om de Free a Girl actie extra te ondersteunen, vindt u ons sinds kort ook op Facebook. Onze Facebookpagina staat helemaal in het teken van Free a Girl. Daar kunt u al het nieuws volgen over het project van Free a Girl in India. U blijft...

Lees verder
Nieuwe sojasaus: 100% natuurlijk! Nieuwe sojasaus: 100% natuurlijk! 04-06-2014

Binnenkort staat de nieuwe Inproba sojasaus in de winkel. Deze authentieke sojasaus is bereid met 100% natuurlijke ingrediënten. De perfekte smaakmaker voor vlees-, vis- en roerbakgerechten en natuurlijk bij sushi. De verpakking, een...

Lees verder
Nieuwe chilli sauzen! Nieuwe chilli sauzen! 04-06-2014

Naast onze nieuwe sojasaus vindt u binnenkort ook twee nieuwe chilli sauzen van ons in de winkels. Wij komen met twee originele nieuwe smaken; een Lemon en een Knoflook Chilli saus. Beide sauzen zijn rijk gevuld, verrassend lekker en...

Lees verder
Inproba partner van Free a Girl Inproba partner van Free a Girl 04-02-2014

Dat we met Inproba maatschappelijk betrokken zijn, vinden we eigenlijk vanzelfsprekend. We willen als bedrijf en producent een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij. Dat doen we dichtbij: door betrokken te zijn bij onze...

Lees verder
Tips en recepten bij boemboes en woksauzen Tips en recepten bij boemboes en woksauzen 04-02-2014

Met onze nieuwe boemboes en woksauzen kunt u eindeloos variëren met verschillende soorten groente, vlees, vis en vleesvervangers. Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden, plaatsten wij een aantal variatietips op onze website....

Lees verder
Recept van de maand januari - Tokio Style Teriyaki Recept van de maand januari - Tokio Style Teriyaki 01-01-2014

Maak zelf uw eigen Teriyaki; Lekker met noodles! Kijk snel naar het recept voor deze Tokio Style Teriyaki en bereid deze...

Lees verder
Inproba Ketjap Manis 100% natuurlijk met 50% korting! Inproba Ketjap Manis 100% natuurlijk met 50% korting! 07-11-2013

Koop Inproba Ketjap Manis 100% natuurlijk! Stuur de (originele) kassabon in een voldoende gefrankeerde enveloppe naar: Inproba b.v., Postbus 38, 3740 AA te Baarn. Omcirkel de Ketjap Manis 100% natuurlijk. Vermeld duidelijk...

Lees verder
Recept van de maand november - Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus Recept van de maand november - Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus 01-11-2013

Heerlijke gehaktrolletjes, opgerold in courgetterepen; Lekker met rijst! Kijk snel naar het recept voor de Gehaktrolletjes en maak deze...

Lees verder
Inproba producten in een nieuw jasje Inproba producten in een nieuw jasje 02-10-2013

De laatste maanden werkten wij hard aan een nieuwe modernere verpakking voor onze producten. Herkenbaarheid voor u als consument stond bij ons voorop. Daarom kozen wij ervoor het Inproba geel nog altijd als basiskleur aan te houden en...

Lees verder
Vanaf eind oktober verkrijgbaar: Woksauzen en boemboes! Vanaf eind oktober verkrijgbaar: Woksauzen en boemboes! 02-10-2013

Gemak staat tegenwoordig voorop in de keuken;  U zoekt een maaltijd die snel én eenvoudig te bereiden is én daarbij ook nog eens gezond en lekker is. Wij ontwikkelden twee nieuwe productlijnen die daar perfect bij...

Lees verder
Recept van de maand oktober - Javaanse varkensreepjes Recept van de maand oktober - Javaanse varkensreepjes 01-10-2013

Een eenvoudig recept, maar vol van smaak. Lekker met rijst en frisse komkommer. Kijk snel naar het recept voor de Javaanse varkensreepjes en maak deze...

Lees verder
Ketjap 100% natuurlijk tijdelijk met flessenhanger Ketjap 100% natuurlijk tijdelijk met flessenhanger 30-09-2013

De enige ketjap in uw supermarkt die uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat! Om dit bijzondere product nog eens extra onder uw aandacht te brengen, voorzien wij dit product de komende tijd van een opvallende halshanger. Dit...

Lees verder
Recept van de maand september - Babi Pangang Recept van de maand september - Babi Pangang 01-09-2013

Babi Pangang, wie kent dit gerecht nou niet? Maak het nu zelf, lekker met rijst of bami. Kijk snel hoe je deze Babi Pangang kunt maken. Eet...

Lees verder
Recept van de maand augustus - Bombay kippendijen Recept van de maand augustus - Bombay kippendijen 01-08-2013

Heerlijke pittige kippendijen, ook lekker voor op de barbecue! Lees verder op de receptenpagina van de Bombay kippendijen en maak ze snel...

Lees verder
Recept van de maand juli - Spicy wraps Recept van de maand juli - Spicy wraps 01-07-2013

Spicy wraps, een pittige variant op de burrito met onze Spicy Sambal Sauce. Lees snel verder hoe je deze wraps in een handomdraai op tafel...

Lees verder
Uitbreiding sambal in PET verpakking Uitbreiding sambal in PET verpakking 20-06-2013

Nieuw in ons assortiment is deze Sambal Oelek in PET met een inhoud van 425 g, ideaal voor de grotere huishoudens en echte sambal fans! Deze zeer gebruikersvriendelijke verpakking is een stuk lichter in gewicht dan de grote...

Lees verder
Nu ook Ketjap Asin 100% natuurlijk! Nu ook Ketjap Asin 100% natuurlijk! 05-06-2013

Na de succesvolle introductie van de Ketjap Manis zonder kunstmatige toevoegingen, introduceren wij nu ook een Ketjap Asin die 100% natuurlijk is. Met deze ketjap asin kunt u uw oriëntaalse gerechten, zoals Nasi en Bami Goreng...

Lees verder
Proef Sambal Badjak en Manis met 50% korting! Proef Sambal Badjak en Manis met 50% korting! 01-06-2013

Probeer nu onze Sambal Badjak en Manis en ontvang 50% korting retour op uw aankoopbedrag. Wat zijn de voorwaarden? Koop Inproba Sambal Badjak en/of Sambal Manis. Stuur de (originele) kassabon in een...

Lees verder
Recept van de maand juni - Indiase gehaktballetjes Recept van de maand juni - Indiase gehaktballetjes 01-06-2013

Indiase gehaktballetjes met Indian Chilli Sauce, lekker met rijst! Lees verder op de receptenpagina van de Indiase gehaktballetjes hoe je dit heerlijke recept...

Lees verder
Recept van de maand mei - Kip Siam Recept van de maand mei - Kip Siam 01-05-2013

Een lekker licht verteerbaar gerecht dat makkelijk te bereiden is. Kijk snel op de receptenpagina om deze Kip Siam zelf te...

Lees verder
Recept van maand - Roulleaux van kip ŗ la Bogor Recept van maand - Roulleaux van kip ŗ la Bogor 01-04-2013

Een heerlijk voorjaarsrecept (laat het voorjaar nu maar komen..); Roulleaux van kip à la Bogor. Serveer met een frisse rucola salade. Lees verder op de receptpagina van Roulleaux van kip à la...

Lees verder
Recept van de maand - Stamppot paksoi Recept van de maand - Stamppot paksoi 01-03-2013

De lente komt eraan, maar op de valreep van de winter kunnen wij nog even genieten van een stamppotje. Deze maand stamppot paksoi met een scheutje Sambal Badjak. Lees verder op de...

Lees verder
Recept van de maand - Ovenschotel zuurkool Recept van de maand - Ovenschotel zuurkool 01-02-2013

Deze maand bieden wij u een recept aan voor een heerlijke zuurkoolovenschotel met een pittige 'bite'! Lees snel verder op de...

Lees verder
Recept van de maand - Stamppot Snijbonen Java Recept van de maand - Stamppot Snijbonen Java 01-01-2013

Zoals wij u eerder informeerden, komen wij maandelijks met een nieuw recept. Hier is hij dan; een overheerlijk stamppot met een Indonesisch teintje; Stamppot Snijbonen Java. Lees snel verder op de...

Lees verder
Promotieactie Sawadee Reizen Promotieactie Sawadee Reizen 01-12-2012

In de maand december doen wij mee aan een promotie actie van Sawadee Reizen. Iedereen die in de maand december een reis boekt naar Indonesië, ontvangt het 'Reis van de Maand' pakket cadeau. Als onderdeel van dit pakket heeft...

Lees verder
Maandelijks een nieuw recept Maandelijks een nieuw recept 01-12-2012

Onze eigen chef-kok heeft weer een aantal heerlijke recepten voor ons samengesteld, waarvan we met ingang van deze maand iedere maand één recept zullen prijs geven.  Iedere eerste maandag van de maand zal deze...

Lees verder
Inproba verbetert Chilli Sauce Sweet Inproba verbetert Chilli Sauce Sweet 24-10-2012

De bekende Chilli Sauce Sweet van Inproba is nu nog lekkerder!   De nieuwe saus is namelijk nog rijker gevuld, met stukjes peper en paprika, waardoor deze voller van smaak is, verpakt in een 850 ml fles. De 850 ml fles...

Lees verder
Spaaractie gratis kookboekje DekaMagazine Spaaractie gratis kookboekje DekaMagazine 01-10-2012

Spaaractie gratis kookboekje in DekaMagazine! In de oktober editie van het DekaMagazine' *, hebben wij onderstaande advertentie geplaatst: Wat houdt deze actie in? Verzamel drie verschillende streepjescodes van...

Lees verder
Gratis kookboekje bij Sambal Badjak en Manis Gratis kookboekje bij Sambal Badjak en Manis 01-08-2012

De Inproba Sambal Badjak en Sambal Manis met gratis receptenboekje zijn vanaf nu te koop. In dit receptenboekje vindt u verrassende recepten en leuke tips met beide sambalsoorten. Wist u bijvoorbeeld dat u deze sambals ook heel...

Lees verder
Verbeterde receptuur Satť Saus Verbeterde receptuur Satť Saus 25-07-2012

Onze nieuwe Saté Saus is nu nog lekkerder! Hele aromatische pinda's, een gekruide smaak en een licht zoete toon kenmerken deze saté saus. Heerlijk bij saté, bami en nasi goreng, frites,...

Lees verder
Nu ook Inproba Gehakte Knoflook in een handige PET verpakking. 27-06-2012

Na het succes van de omzetting van de 200 grams pot Sambal Oelek naar PET, zet Inproba nu ook de Gehakte Knoflook om van glas naar het gebruikersvriendelijke PET. Hierdoor is ook de Gehakte Knoflook, bereid uit verse...

Lees verder
Nieuw: Indian Chilli Sauce 10-06-2012

Nu verkrijgbaar: Indian Chilli Sauce! Deze Chilli Sauce is bereid met o.a. Indiase masala kruiden en mango. Als dipsaus bij chips en kroepoek of rauwkost is deze saus erg lekker, maar ook als smaakmaker bij vele vlees-...

Lees verder
Nieuwe ketjap proeven met 50% korting 16-05-2012

Onlangs introduceerden wij een nieuwe Ketjap Manis gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten. Graag willen wij u voordeling kennis laten maken met dit product en bieden wij u de gelegenheid dit met 50% korting te...

Lees verder
Binnenkort twee nieuwe producten verkrijgbaar! 26-04-2012

Vanaf eind mei introduceert Inproba de volgende twee producten: Inproba Gehakte Knoflook in een handige PET verpakking. Na de succesvolle omzetting van de 200 grams verpakkingen sambal, zet Inproba nu ook de gehakte...

Lees verder
Inproba op You Tube 25-04-2012

Inproba heeft nu zijn eigen kanaal op You Tube, kijk snel op het Inproba...

Lees verder
Winnaar reis naar Bali bekend 16-04-2012

De winnaar van de actie met 333Travel en Wonderful Indonesia is vorige week via de facebook pagina van Wonderful Indonesia bekend gemaakt. Namens Inproba, 333Travel en Wonderful Indonesia, van harte gefeliciteerd met de reis...

Lees verder
Inproba introduceert 100% natuurlijke Ketjap Manis 11-04-2012

Na de vele producten die al zijn omgezet naar 'natuurlijke' recepturen brengt Inproba nu ook een Ketjap Manis op de markt gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten. Inproba is hiermee uniek op de Nederlandse markt en...

Lees verder
Roefeldag bij Inproba 05-04-2012

Roefelen bij Inproba Inproba verleent inmiddels al een aantal jaar haar medewerking aan de Roefeldag die in Baarn door Het Poorthuis, Welzijn Baarn wordt georganiseerd. Dit jaar vond deze plaats op woensdag 04...

Lees verder
Uitzendingen Klokhuis 03-01-2012

Op 26 december en 02 januari was Inproba te zien in twee afleveringen van het tv programma Klokhuis. Het Klokhuis informeert kinderen tussen de zeven en twaalf jaar over de wereld om hen heen, in de breedste zin van het woord. Tijdens...

Lees verder
Inproba in tv programma Het Klokhuis 14-12-2011

Het tv programma Het Klokhuis heeft enige tijd geleden een hele dag opnames gemaakt bij Inproba. Het Klokhuis is een informatief jeugdprogramma van de NPS dat iedere werkdag wordt uitgezonden om 18.23 uur op...

Lees verder
Maak kans op een reis naar Bali voor twee personen! 01-12-2011

Deze actie is inmiddels verlopen en de winnaar is vrijdag 13 april bekend gemaakt. Doe mee aan de gezamenlijke actie van 333TRAVEL, Wonderful Indonesia en Inproba en maak kans op een droomreis naar Bali! Inproba heeft samen met 333...

Lees verder
Maak kans op een Indonesisch smulpakket op indonesie.nl 01-11-2011

Ga nu snel naar de website www.indonesie.nl en maak kans op een Indonesisch smulpakket. Indonesie.nl mag tien Indonesische smulpakketten van Inproba weg geven!! Het enige wat je hoeft te doen is de prijsvraag beantwoorden en je maakt...

Lees verder
Inproba overhandigt cheque aan Oxfam Novib 14-09-2011

In mei kondigden wij de start aan van de verkoopactie met Oxfam Novib. Deze is inmiddels afgelopen en succesvol verlopen. In totaal is er een bedrag van € 15.532,- ingezameld. Dit bedrag hebben wij 13 september j.l. officieel aan...

Lees verder
Nieuw: Cassave kroepoek 01-09-2011

Inproba introduceert, naast de naturel kroepoek, nu ook Cassave kroepoek. Deze kroepoek is bereid met de beste, natuurlijke, ingrediënten. Tapiocameel, cassave (meel van de wortel van deze plant) en diverse specerijen vormen de...

Lees verder
Inproba breidt sambals in PET verpakking verder uit 11-08-2011

Na de succesvolle omzetting van de 200 grams verpakking Sambal Oelek van glas naar PET, hebben wij nu ook de Sambal Badjak en Manis omgezet naar deze zeer gebruiksvriendelijke verpakking. Deze sambals bevatten geen smaakversterkers en...

Lees verder
Actie met Oxfam Novib positief verlopen 10-08-2011

In juni informeerden wij u al even over de succesvolle eerste maand van de actie met Oxfam Novib. Oxfam Novib werkt eraan samen met bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties de productie van garnalen in Indonesië te...

Lees verder
Test Consumentengids: Inproba Nasi Mix bevat minste zout 15-06-2011

In de Consumentengids van juni/juli onderzocht de Consumentenbond een 13-tal nasi mixen op het gehalte aan zout. Het blijkt namelijk dat wij met z'n allen veel meer zout binnen krijgen dan goed voor ons zou zijn. Dit kan een hoge...

Lees verder
Eerste maand actie Oxfam Novib succesvol verlopen! 01-06-2011

Inproba is begin vorige maand een gezamenlijke actie gestart met Oxfam Novib. Oxfam Novib wil samen met bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties de productie van garnalen in Indonesië verduurzamen. Met de aankoop van...

Lees verder
Inproba en Oxfam Novib in actie 21-04-2011

Inproba zet zich samen met Oxfam Novib in voor de ontwikkeling van verantwoord gekweekte tropische garnalen. De actie gaat begin mei van start. Vijf van onze producten zijn voorzien van een actie etiket. Van alle actieproducten verkocht...

Lees verder
Nieuw, waterbesparend reinigingssysteem voor Inproba containers 04-04-2011

Onlangs is er een compleet nieuwe reinigingsunit voor containers geïnstalleerd bij Inproba waarmee de containers met minder water gereinigd worden. De firma D&W Process Technology heeft de unit geleverd en...

Lees verder
Nasi en Bami mixen 100% natuurlijk 31-03-2011

Na een intensieve ontwikkelingsperiode is het eindelijk zover; de verbeterde Nasi- en Bami Goreng mixen van Inproba zijn sinds kort verkrijgbaar in de supermarkten. Ze zijn niet alleen nóg lekkerder,...

Lees verder
Prijswinnaars Kokosmelk actie bekend! 21-09-2010

De prijswinnaars van de Kokosmelk actie 'Win een reis naar Thailand' zijn inmiddels bekend. De gelukkige winnaars van deze actie zijn: Prijs Naam Woonplaats Winnende slagzin 1e prijs De...

Lees verder
Nu gratis sachet Chilli Sauce Sweet bij Kroepoek 8x15g 01-09-2010

Nu tijdelijk een gratis sachet Inproba Chilli Sauce Sweet bij onze kroepoek verpakking van 8 minizakjes!  Deze saus smaakt heerlijk als dipsaus bij de kroepoek, die u bijvoorbeeld serveert bij de nasi, of gewoon als...

Lees verder
Promotie actie kroepoek bij Ladiesnight van Minerva bioscopen 23-06-2010

Inproba heeft 16 juni j.l. een van de nieuwste producten, een handig minizakje kroepoek (inhoud 15 gram) geleverd voor een leuke promotieactie tijdens de Ladiesnight in een drietal Minerva bioscopen.   De Ladiesnight wordt...

Lees verder
Recepten delen met je vrienden 05-05-2010

Nu gemakkelijk recepten delen met je vrienden via Email, Hyves, Twitter of Facebook bijvoorbeeld! Bij ieder recept treft u rechts bovenaan een 'share'button, klik deze aan en kies voor het medium welke u hiervoor wilt gebruiken,...

Lees verder
Kroepoek en Nasi en Bami Goreng mixen in nieuw jasje gestoken! 19-04-2010

Onlangs hebben we een drietal producten van ons in een nieuw jasje gestoken. Het gaat om de Inproba Kroepoek 50 g, de Inproba Nasi Goreng en de Inproba Bami Goreng Mix. De kroepoek 50g is geheel vernieuwd en heeft nu...

Lees verder
Roefeldag 2010 08-04-2010

Ook dit jaar is er weer geroefeld bij Inproba. Inproba verleent inmiddels al een aantal jaar haar medewerking aan de Jantje Beton Roefeldag die in Baarn door de Stichting De Plataan wordt georganiseerd. Een drietal groepen kinderen in de...

Lees verder
Verkrijgbaarheid per supermarkt 02-02-2010

De pagina 'verkrijgbaarheid' is vernieuwd! Door eenvoudig te klikken op het logo van uw favoriete supermarkt ziet u nu in een handomdraai welke producten er van Inproba zijn opgenomen in hun assortiment. De verkrijgbaarheid is ook weer...

Lees verder
Aankoopbedrag Pinda Satťsaus of Satť Marinade Mix retour!! 29-09-2009

Koop Inproba Pinda Satésaus of Inproba Saté Marinade Mix. Stuur de (originele) kassabon in een voldoende gefrankeerde enveloppe naar Inproba b.v., Postbus 38, 3740 AA te Baarn, omcirkel de Pinda Satésaus of de...

Lees verder
Inproba introduceert Kroepoek in handige portieverpakking 14-09-2009

Nieuw van Inproba Kroepoek 8 x15 g: oftewel kroepoek in handige portieverpakkingen. Eén grote zak bevat 8 kleine zakjes. Deze kleine zakjes bevatten elk 15 g kroepoek, precies genoeg voor 1 persoon. Zo heeft u...

Lees verder
Nieuwe recepten op de website! 30-07-2009

Inproba introduceert 10 nieuwe recepten op de website! Hieronder zijn recepten met vis, kip, vlees en groente/vegetarische recepten; voor ieder wat wils. Ook een aantal smakelijke tapas en barbecue recepten zijn nieuw toegevoegd, ideaal om...

Lees verder
Inproba introduceert nieuwe mixen! 19-03-2009

Inproba introduceert twee nieuwe mixen; Pinda Satésaus en Saté Marinade Mix. Beide producten zijn zeer gemakkelijk te bereiden; de marinade is zeer geschikt voor het marineren van varkensvlees en kip, maar ook voor vis...

Lees verder
Inproba introduceert nieuwe mixen. 19-03-2009

Inproba introduceert twee nieuwe mixen; Pinda Satésaus en Saté Marinade Mix. Beide producten zijn zeer gemakkelijk te bereiden; de marinade is zeer geschikt voor het marineren van varkensvlees en kip, maar ook voor vis zoals...

Lees verder
Inproba introduceert nieuwe sauslijn! 17-02-2009

Inproba introduceert een nieuwe sauslijn, een serie van drie; Chilli Sauce, Chilli Sauce Mild en Sweet & Sour Sauce, verpakt in een sierlijke 500 ml fles. De voordelen van deze nieuwe verpakking (PET) zijn enorm; de fles is lichter...

Lees verder
Inproba introduceert nieuwe sauslijn in PET 16-12-2008

Inproba B.V. heeft recent een nieuwe lijn met 3 onderscheidende Chilli sauzen geÔntroduceerd. Deze sauslijn is inmiddels bij een groot aantal retailers opgenomen en de eerste resultaten zijn veelbelovend. Deze sauslijn, een serie van...

Lees verder
Inproba on the road! 09-12-2008

Vanaf nu kunt u niet meer om de vrachtwagens van Inproba heen! Deze worden namelijk één voor één voorzien van een opvallende reclame-uiting. De eerste vrachtwagen is vorige week afgeleverd en wij zijn erg...

Lees verder
Romige Kokosmelk volop verkrijgbaar! 15-10-2008

Uit de distributiecijfers van onze Romige Kokosmelk blijkt wel dat ons nieuwste product een groot succes is! Inmiddels is deze bij 20 supermarktketens in Nederland verkrijgbaar, waaronder Albert Heijn, C1000, Super de Boer, Plus en Spar....

Lees verder
Inproba op iensrecepten.nl 07-10-2008

Inproba gaat samenwerking aan met iensrecepten.nl.  Een site boordevol kwalitatieve recepten, weekmenu's, kookvideo's; kortom alle ingrediënten om een lekker gerecht op tafel te zetten. U vindt hier een 30-tal...

Lees verder
Roefelen bij Inproba 02-04-2008

Ook dit jaar heeft Inproba weer deelgenomen aan de Roefeldag van Jantje Beton. Op deze dag mogen kinderen een kijkje nemen achter de schermen van allerlei verschillende beroepen. Stichting de Plataan (Sociaal Cultureel Werk Baarn) heeft...

Lees verder

Persoonlijk nieuws vanuit Nepal - deel 2

05-07-2017

Graag delen wij weer een persoonlijk verhaal met u vanuit Nepal. Deze keer het verhaal van Man Kumari Khadka. Zij is is midden veertig en moeder van drie zonen en een dochter. Man Kumari en haar...

Lees verder

Heel trots zijn wij op onze Satťsaus!

16-06-2017

Het AD organiseerde recent een smaaktest; 6 van de bekendste kant-en klare satésauzen werden getest door het AD panel. Die van Inproba kwam er als beste uit.  'de donkere kleur is m...

Lees verder
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Rundvlees Stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube