Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Koolsalade met kip


Bereidingswijze

  1. Meng voor de dressing de sambal, knoflook, suiker, limoensap, sojasaus en vissaus goed door elkaar.
  2. Doe de witte kool, wortel, munt en kip in een grote slabak en meng goed door elkaar.
  3. Voeg de dressing toe aan de salade en meng nogmaals goed.
  4. Serveer met de kroepoek.

Tip

Heel lekker als lunch of als maaltijdsalade.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

2

Bereidingstijd

15

Benodigdheden

2 tl Inproba Sambal Oelek
2 tl Inproba Gehakte Knoflook
2 tl suiker
3 el limoensap
1 el Inproba Soja Sauce
2 el Inproba Vis Saus
250 g witte kool (gesneden fijne reepjes)
150 g geraspte wortel
20 g verse munt (gesneden fijne reepjes)
185 g (vegetarische) kipreepjes
100 g kroepoek/cassave

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram