Bereidingswijze
- De rozijnen in warm water laten wellen.
- Fruit de ui in de olie.
- Voeg vervolgens de kip toe en bak deze gaar
- Voeg vervolgens ook de overige ingrediënten toe, op de perziken na; voeg wel vast het vocht van de perziken toe.
- Laat het geheel ca. 1 uur, onder af en toe roeren, sudderen
- Voeg aan het einde van de kooktijd ook de in stukjes gesneden perzik toe, zodat deze ook warm worden.
- Serveer het gerecht met rijst.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd)
Benodigdheden
125 g witte rozijnen
1 ui (gesnipperd)
2 el Inproba Wok Oil
300 g kipfilet (in stukjes)
0,5 knolselderij (in kleine stukjes gesneden)
70 gram tomatenpuree
150 gram spekblokjes
1 tl Inproba Sambal Oelek
3 el Inproba Ketjap Asin
1 blik halve perziken op siroop