Bereidingswijze
- Snijd de schil van de ananas en snij de beide bovenkanten eraf. Haal met een boor het hart eruit. Snijd daarna vier mooie gelijke dikke schijven van ± 1,5 cm dik.
- Verhit een grillpan of barbecue goed heet.
- Bestrooi de schijven met de bruine suiker en grill ze om en om op de grill. Bij het draaien steeds even insmeren met de chilisaus. Zorg voor een mooi grilmotief.
- Sla ondertussen de slagroom met de suiker mooi stevig kwarkdik op (of gebruik een slagroomspuit)
- Schep twee bolletjes ijs op per bord en leg er twee schijven ananas bij.
- Garneer met de slagroom.
Lekkere combinatie!
Aantal personen
2 personen
Bereidingstijd
20 minuten
Benodigdheden
4 verse ananasschijven
30 g bruine suiker
100 ml Inproba Sweet Chilli Sauce
150 ml slagroom
20 g suiker
4 bolletjes vanille ijs
