Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Gegrilde ananas met vanille ijs


Bereidingswijze

  1. Snijd de schil van de ananas en snij de beide bovenkanten eraf. Haal met een boor het hart eruit. Snijd daarna vier mooie gelijke dikke schijven van ± 1,5 cm dik.
  2. Verhit een grillpan of barbecue goed heet.
  3. Bestrooi de schijven met de bruine suiker en grill ze om en om op de grill. Bij het draaien steeds even insmeren met de chilisaus. Zorg voor een mooi grilmotief.
  4. Sla ondertussen de slagroom met de suiker mooi stevig kwarkdik op (of gebruik een slagroomspuit)
  5. Schep twee bolletjes ijs op per bord en leg er twee schijven ananas bij.
  6. Garneer met de slagroom.

Lekkere combinatie!

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

2 personen

Bereidingstijd

20 minuten

Benodigdheden

4 verse ananasschijven
30 g bruine suiker
100 ml Inproba Chilli Sauce Sweet
150 ml slagroom
20 g suiker
4 bolletjes vanille ijs

Eet smakelijk namens Inproba!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram