Bereidingswijze
- Bak de kip aan in de wokolie
- Voeg de paksoi, selderije en spinazie toe en roerbak dit voor ca. 2 minuten
- Voeg vervolgens de taugé, tomaat en komkommer erbij
- Blus dit af met sesamolie, gembersiroop en de teriyaki woksaus en breng dit geheel aan de kook
- Breng op smaak met peper en zout
- Voeg als laatste de cashewnoten toe.
Tip
1. Als u de saus te dun vindt, kunt u dit eventueel binden met wat ma?zena of anders het vocht van de groente eruit halen.
2. Serveer dit gerecht met noodles en wasabi.
Oosterse keuken
Japan
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
ca. 40 minuten
Benodigdheden
400 g kipfilet
2 el Inproba Wok Oil
1 kleine paksoi (gesneden in reepjes)
50 g bleekselderij (in stukjes)
200 g spinazie
100 g tauge
2 tomaten (in reepjes)
50 g komkommer (in reepjes)
1 el sesamolie
1 el gembersiroop
1 flesje Inproba Wok Teriyaki
peper en zout
20 stuks cashewnoten