Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Sat? Gehakt Balletjes - Tapas


Bereidingswijze

  1. Meng het rundergehakt met het ei, paneermeel, ui, saté saus- en saté marinademix, gebakken uitjes en peper en zout.
  2. Vorm kleine balletjes van ± 40 gram en druk deze plat tot deze een hoogte hebben van ± 2 cm.
  3. Maak ondertussen het beslag door het ei, bier, zout en bloem tot een gladde massa te mengen. Laat dit vervolgens ± 15 minuten rusten onder een doek.
  4. Haal de balletjes door het beslag en bak ze in de olie mooi goudbruin en gaar.

Tip

Serveer bij deze tapas bijv. de Inproba Sat? Saus of Chilli Sauce.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

40 minuten

Benodigdheden

400 g rundergehakt
1 ei
20 g paneermeel
1 ui, gesnipperd
1 zakje Inproba Pinda Sat?saus Mix
1 zakje Inproba Sat? Marinade Mix
20 g Inproba Gebakken Uitjes
peper en zout (naar smaak)
2 dl Inproba Wok Oil
Voor het beslag:
1 ei
1 dl bier
50 g patentbloem
snufje zout

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram