Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Eerlijke ingrediŽnten

Puur natuur
Natuurlijk voldoet Inproba aan alle strenge wettelijke eisen die er zijn voor de ingrediënten van onze producten. Maar dat vinden wij niet genoeg. We willen dat onze producten zo veel mogelijk ‘puur natuur’ zijn. Dus beperken we kunstmatige toevoegingen waar we kunnen. 

Daarnaast willen we als Nederlands bedrijf met Eerlijk Oosterse waarden duidelijk zijn over wat er in onze producten zit. Dit vinden we erg belangrijk. Tegenover de consument en tegenover onszelf.

Zo min mogelijk zout en suiker
Wij zijn een voedselproducent van kant en klare producten. Dit houdt in dat wij onze producten houdbaar moeten maken, anders bederven ze. Dit doen wij bijvoorbeeld door gebruik te maken van pasteurisatie en sterilisatie. Soms betekent het dat we, anders dan bij een vers product, nog “iets” moeten toevoegen om de houdbaarheid van een product te garanderen. Dit kan bijvoorbeeld zout, suiker of een voedingszuur zijn. Zout en suiker zijn tegenwoordig hete hangijzers in onze maatschappij. En terecht: overmatig gebruik van deze stoffen kan aantoonbare gezondheidsrisico’s opleveren. Wij zien er op toe dat hiervan altijd zo weinig mogelijk toegevoegd wordt en dat wij voor de meest bewuste opties kiezen, maar voor smaak en houdbaarheid kunnen wij (nog) niet helemaal zonder. Ook zijn wij voortdurend op zoek naar mogelijkheden om zout en suiker in onze recepten te beperken of te vervangen door andere natuurlijke alternatieven. Dat vinden wij zelf heel erg belangrijk.

Inspelen op ontwikkelingen voedselindustrie en gezondheidstrends
Eerlijk oosters betekent voor ons een zo puur mogelijke smaak.
Wij spelen daarbij zo goed en zo snel mogelijk in op de ontwikkelingen binnen de voedselindustrie en de wetenschap. Als voedselproducent buigen wij zo flexibel mogelijk mee met de nieuwste inzichten op gezondheidsgebied binnen de wettelijke en technische kaders die wij hebben.

Zo werkt Inproba aan eerlijke ingrediënten:

  • We onderscheiden ons door een aantal 100% natuurlijke producten: Nasi Goreng, Bami Goreng, Ketjap Manis, Ketjap Asin, Sojasaus, Thai Green Curry, Gebakken Uitjes, Mango Chutney, Cassave en Seroendeng.
  • We voegen geen kunstmatige kleur-, en smaakstoffen & conserveringsmiddelen toe aan: Ketjap Marinade, Gehakte Knoflook, Woksauzen, Oester Saus, Saté Marinade Mix en Pinda Satésaus Mix.
  • We voegen geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen toe aan onze Romige Kokosmelk.
 
  • Binnen Inproba maken wij geen gebruik van genetisch gemodificeerde producten.
 
  • Wij gebruiken alleen duurzame palmolie of we kiezen voor een beter alternatief.
 
  • Bij Inproba serveren wij onze werknemers en gasten 100% biologische én Fair Trade koffie en thee. De cacao is UTZ gecertificeerd.
 
  • Binnen Inproba zijn alle kooi-eieren vervangen door scharreleieren.

Wilt u meer weten? Klik op een van onderstaande onderwerpen voor meer info

 

Prijsuitreiking Gekozen Product van het Jaar

27-02-2019

Afgelopen week was het dan zover en hebben wij de award voor 'Gekozen Product van het Jaar 2019' in ontvangst mogen nemen voor onze Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker. Wij zijn enorm trots o...

Lees verder

Recept Winterse borreltafel

13-02-2019

Het is tijd voor het vierde  recept van onze 'Winterse borreltafel'. De nachten zijn nog koud, dus nog altijd tijd voor een goede stoofpot. Hier een recept voor een lekkere stoofpot met e...

Lees verder
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Facebook YouTube