Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Eerlijke ingredienten

Puur natuur
Natuurlijk voldoet Inproba aan alle strenge wettelijke eisen die er zijn voor de ingrediënten van onze producten. Maar dat vinden wij niet genoeg. We willen dat onze producten zo veel mogelijk ‘puur natuur’ zijn. Dus beperken we kunstmatige toevoegingen waar we kunnen. 

Daarnaast willen we als Nederlands bedrijf met Eerlijk Oosterse waarden duidelijk zijn over wat er in onze producten zit. Dit vinden we erg belangrijk. Tegenover de consument en tegenover onszelf.

Met betrekking tot eerlijke ingrediënten en kunstmatige toevoegingen hebben wij het volgende bereikt:

Zo min mogelijk zout en suiker

Alle producten die wij vers bereiden, worden afgevuld in potjes, flessen en zakjes.  Deze producten moeten dan wel houdbaar worden gemaakt, anders bederven ze snel. Dit doen wij bijvoorbeeld door gebruik te maken van pasteurisatie en sterilisatie. Soms betekent het dat we, anders dan bij een vers product, iets moeten toevoegen om de houdbaarheid van een product te garanderen. Dit kan bijvoorbeeld zout, suiker of een voedingszuur zijn. Zout en suiker zijn tegenwoordig hete hangijzers in onze maatschappij. En terecht: overmatig gebruik van deze stoffen kan aantoonbare gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Wij zien er op toe dat hiervan altijd zo min mogelijk toegevoegd wordt en dat wij voor de meest bewuste opties kiezen, maar voor smaak en houdbaarheid kunnen wij (nog) niet helemaal zonder. Ook zijn wij voortdurend op zoek naar mogelijkheden om zout en suiker in onze recepten te beperken of te vervangen door andere natuurlijke alternatieven. Dat vinden wij zelf heel erg belangrijk.

Met betrekking tot zout en suiker hebben wij in de afgelopen drie jaar de volgende substantiële wijzigingen doorgevoerd in de recepten van onze meest populaire producten:

Inspelen op ontwikkelingen voedselindustrie en gezondheidstrends
Eerlijk oosters betekent voor ons een zo puur mogelijke smaak.
Wij spelen daarbij zo goed en zo snel mogelijk in op de ontwikkelingen binnen de voedselindustrie en de wetenschap. Als voedselproducent buigen wij zo flexibel mogelijk mee met de nieuwste inzichten op gezondheidsgebied binnen de wettelijke en technische kaders die wij hebben.

Wilt u meer weten? Klik op een van onderstaande onderwerpen voor meer info

 

Aflevering 2 van 'Ik BBQ voor jou'

10-05-2021

In aflevering twee liet Ralp de Kok zien hoe je forel in bananenblad gaar stoomt op de BBQ. Als smaakmaker gebruikte hij onze Thaise groene currypasta. Smullen maar! Op de Kamado Joe BBQ bereidde h...

Lees verder

Gezien op tv in 'Ik BBQ voor jou'

03-05-2021

Inproba was zaterdag 1 mei te zien in de eerste aflevering van het seizoen van het tv programma 'Ik BBQ voor jou', op SBS6. Ralph de Kok, presentator van dit programma en de enige echte g...

Lees verder
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Hele forel in bananenblad
75 minuten, 4 personen
Sticky Rib Fingers
2,5 - 3 uur, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram