Bereidingswijze
- Haal de stukjes vis door een mengsel van de sambal, ketjap, gembersiroop en citroensap.
- Meng het sesamzaad door de Chinese kool.
- Kook intussen de aardappeltjes in ca. 15 minuten gaar.
- Bak de vis in de boter gaar in een koekenpan.
- Voeg vervolgens de kool toe en roerbak deze even mee.
- Serveer de vis in het midden van een bord met de aardappels er in een kring omheen.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
35 minuten
Benodigdheden
600 gr kabeljauwfilet (in kleine stukjes gesneden)
2 tl Inproba Sambal Oelek
4 el Inproba Ketjap Manis of Inproba Ketjap Manis 30% minder suiker
4 el gembersiroop
4 tl citroensap
2 tl sesamzaad
600 gram Chinese kool (in smalle repen gesneden)
700 gram krielaardappeltjes (geschild)
45 gram boter