Bereidingswijze
- Marineer de kipreepjes in de wokolie, sweet chilli saus en 1 el sriracha voor minimaal 10 minuten.
- Snij ondertussen de sla en augurk.
- Bak de pitabroodjes in een broodrooster of koekenpan mooi bruin aan.
- Dep ondertussen de kip en bak de reepjes mooi bruin aan in de pan.
- Meng 1 el Sriracha met 2 el mayonaise
- Leg de pitabroodjes open gesneden op een bord. Vul eerst met wat sla, leg hier bovenop de kip en dan de augurk. Garneer met de sriracha mayo.
Tip
Vervang de kip door vegareepjes
Aantal personen
2 personen
Bereidingstijd
20 minuten
Benodigdheden
200 gr kipreepjes
2 stuks pitabroodjes (groot)
2 el Inproba wokolie
2 el Inproba Sriracha
2 el mayonaise
4 el Inproba Sweet Chilli saus
100 gr ijsbergsla (dunne reepjes)
1 augurk (schijfjes)