Bereidingswijze
- Kook de aardappels 6 minuten in een pan met ruim water.
- Haal de aardappels uit het water en laat 5 minuten afkoelen.
- Neem 2 stukken aluminiumfolie van ongeveer 25/25 cm en leg de aardappel in het midden.
- Giet de olie over de aardappels met een snufje zout en peper en vouw de folie goed dicht.
- Plaats de aardappels met folie ongeveer 15 minuten op de gril van de barbecue en draai elke 5 minuten om.
- Doe de crème fraise in een kom en meng dit met de knoflook, citroensap, kerriepoeder, peterselie en de bieslook.
- Haal de aardappel van de BBQ en maak een snede aan de bovenkant. Vouw de aardappel open en doe hier 2 el van het crème fraise mengsel in en een beetje peper en zout.
Tip
Een el Inproba Wok Teriyaki over de aardappel geeft een extra Oosterse smaak aan de aardappel.
Aantal personen
2 personen
Bereidingstijd
30 minuten
Benodigdheden
2 grote aardappels (ongeschild)
2 el Inproba Wok Oil
125 g cr?me fraise
1 el Inproba Gehakte Knoflook
2 el citroensap
1 tl kerriepoeder
10 g peterselie (gehakt)
10 g gesneden bieslook
Aluminiumfolie