Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Pittige Thaise Kippensoep - met Kokos


Bereidingswijze

  1. Voeg 1 liter kokend water aan de bouillon tabletten toe en breng dit opnieuw aan de kook samen met de sereh, gember en kokosmelk.
  2. Laat dit ca. 15 minuten doorkoken en haal de sereh en gember eruit.
  3. Voeg vervolgens de vissaus, het limoensap, de kipfilet en de Sambal Oelek toe en kook dit nog even door tot de kip gaar is.
  4. Garneer het gerecht met de lente-uitjes en de koriander.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

25 minuten

Benodigdheden

2 tabletten kippenbouillon
1 stengel sereh (in stukjes)
enkele stukjes gemberwortel (in schijfjes gesneden)
250 ml Inproba Romige Kokosmelk
2 el Inproba Vis Saus
2 el limoensap
200 g kipfilet (in reepjes gesneden)
2 tl Inproba Sambal Oelek
3 lente uitjes (in ringetjes gesneden)
enkele verse korianderblaadjes (fijngehakt)

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram