Bereidingswijze
- Voeg 1 liter kokend water aan de bouillon tabletten toe en breng dit opnieuw aan de kook samen met de sereh, gember en kokosmelk.
- Laat dit ca. 15 minuten doorkoken en haal de sereh en gember eruit.
- Voeg vervolgens de vissaus, het limoensap, de kipfilet en de Sambal Oelek toe en kook dit nog even door tot de kip gaar is.
- Garneer het gerecht met de lente-uitjes en de koriander.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
25 minuten
Benodigdheden
2 tabletten kippenbouillon
1 stengel sereh (in stukjes)
enkele stukjes gemberwortel (in schijfjes gesneden)
250 ml Inproba Romige Kokosmelk
2 el Inproba Vis Saus
2 el limoensap
200 g kipfilet (in reepjes gesneden)
2 tl Inproba Sambal Oelek
3 lente uitjes (in ringetjes gesneden)
enkele verse korianderblaadjes (fijngehakt)