Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Salad bowl met kip en Teriyaki Sriracha dressing


Bereidingswijze

  1. Snij de groenten in de juiste maat.
  2. Bak de vega kipreepjes bruin.
  3. Snij de appel (doe dit als laatste zodat de appel niet bruin wordt)
  4. Drapeer de groenten met de appel en vega kipreepjes op een diep bord.
  5. Garneer de beide sauzen hierover en maak af met de Gebakken Uitjes en de korianderblaadjes.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

2

Bereidingstijd

25 minuten

Benodigdheden

1 zakje gemengde sla a 150g
100g wortelen (heel fijn gesneden / julienne)
150 gr komkommer (halve maantjes)
100 g taug?
150 g vega kip reepjes
2 tomaten (halve plakjes)
1 appel (schijfjes)
4 el Inproba Teriyaki woksaus
2 el Inproba Sriracha
1 el Inproba Gebakken Uitjes
3 stuks bosui (ringetjes)
6 blaadjes verse koriander

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram