Bereidingswijze
- Verhit de olie een wok(pan).
- Wok het vlees op hoog vuur gaar.
- Wok de verse groente ca. 2 minuten mee.
- Voeg de saus toe (1/2 flesje) en laat het geheel nog enkele minuten doorsudderen tot de groente beetgaar is.
Lekker met rijst, mie of mihoen.
Tip
1. Vervang de biefstuk door kip, vis of een vleesvervanger (in reepjes gesneden).
2. Bestrooi het gerecht met licht geroosterde sesamzaadjes en een in ringetjes gesneden lente-uitje.
Variatietips:
1. Gebruik i.p.v. de standaard groente 100 g peultjes, 100 g shiitake, 1 sweet pepper en 100 g mini asperges.
2. Voeg 40 g gemberbolletjes (gezoet en in reepjes) en ??n lente-ui toe.
Oosterse keuken
Japan
Aantal personen
2 - 3 personen
Bereidingstijd
15 minuten
Benodigdheden
3 el Inproba Wok Oil
250 - 300 g biefstuk (in reepjes gesneden)
400 g fijngesneden groente (bijv. peultjes, champignons, wortel, prei, ui, taug?). Of een zak Oosterse groentemix
1/2 flesje Inproba Wok Teriyaki