Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Wie zijn wij?

Inproba is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1956*. Wij zijn producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Bekend van onze eigen ketjap- en sojasauzen, chilisauzen, sambal en nasi en bami kruidenmixen. Maar we produceren ook een groot aantal huismerken. Daarnaast is de voedingsindustrie (ingrediënten voor de vis-, vlees-, en maaltijdverwerkende industrie) en de export hiervan, een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.

Wij zijn gevestigd in een moderne productielocatie in Baarn op bedrijventerrein Noordschil, naast de A1.

Inproba is BRCGS en IFS gecertificeerd; dit is de basis voor onze productie.

 

Inproba wil niet alleen maar de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met de beste grondstoffen en met hart voor het milieu. Op een veilige manier en duurzaam. Met aandacht voor mens en omgeving, hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden wij Eerlijk Oosters. Eerlijk voor consument, milieu en maatschappij.

Vragen?

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. 

*Meer weten over de geschiedenis van Inproba? Lees hier het hele artikel over de geschiedenis van Inproba. Dit artikel is geschreven toen wij ons 60-jarig jubileum vierden in 2016.

Inproba deelt geheimen van glutenvrije ketjap in boeiende podcast met NCV

05-12-2023

De Nederlandse Coeliaki Vereniging (NCV) heeft onlangs contact met ons opgenomen om deel te nemen aan een boeiende podcast, en natuurlijk hebben we met plezier ingestemd. In de afgelopen week brachten...

Lees verder

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon onder...

Lees verder
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram