Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Wie zijn wij?

Inproba is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1956*. Wij zijn producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Bekend van onze eigen ketjap- en sojasauzen, chilisauzen, sambal en nasi en bami kruidenmixen. Maar we produceren ook een groot aantal huismerken. Daarnaast is de voedingsindustrie (ingrediënten voor de vis-, vlees-, en maaltijdverwerkende industrie) en de export hiervan, een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.

Wij zijn gevestigd in een moderne productielocatie in Baarn op bedrijventerrein Noordschil, naast de A1.

Inproba is BRC en IFS gecertificeerd; dit is de basis voor onze productie.

 

Inproba wil niet alleen maar de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met de beste grondstoffen en met hart voor het milieu. Op een veilige manier en duurzaam. Met aandacht voor mens en omgeving, hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden wij Eerlijk Oosters. Eerlijk voor consument, milieu en maatschappij.

Vragen?

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. 

*Meer weten over de geschiedenis van Inproba? Lees hier het hele artikel over de geschiedenis van Inproba. Dit artikel is geschreven toen wij ons 60-jarig jubileum vierden in 2016.

Zomers dessert: gegrilde ananas met vanille ijs

06-09-2021

Geniet nog van de laatste zomerse dagen en bereid dit overheerlijk dessert van gegrilde ananas en serveer met vanille ijs! Grill de ananas op de barbecue of in een grillpan. Bekijk het recept vo...

Lees verder

BBQ-recept: Oosterse gepofte aardappel

14-07-2021

Het barbecue-weer komt eraan! Probeer deze 'oosterse' gepofte aardappel eens; serveer in plaats van room met een mengsel van crème fraîche en onze Thaise groene currypasta! Dat...

Lees verder
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Buikspek
Ī 3 uur, 4
Sticky Rib Fingers
2,5 - 3 uur, 4 personen
Spare ribs 3-2-1
Ī 3 uur, 3 a 4 personen
Fingerfood van de BBQ
1 uur, 4 personen
Chicken Wings met dipsaus
75 minuten, 4 personen
Kapsalon op de bbq
50 minuten, 3-4 personen
Hele forel in bananenblad
75 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Thai Curry maaltijdsalade
20-25 minuten, 2 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram