Bereidingswijze
- Klop de eieren samen met de groene curry, kerriepoeder en tarwebloem mooi glad.
- Voeg de panko op het laatst bij het mengsel.
- Leg een stuk keukenpapier op een schaal, leg hier de schijfjes aubergine en courgette op, bestrooi dit licht met zout en laat dit ongeveer 10 minuten intrekken. Dep de schijfjes daarna droog met het keukenpapier.
- Haal de schijfjes aubergine en courgette nu één voor één door het mengsel.
- Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de schijfjes (soort voor soort) tot deze goudbruin zijn.
- Haal de schijfjes uit de pan en laat deze uitlekken op keukenpapier.
- Bestrooi de schijfjes met de sesamzaad.
- Serveer direct met een schaaltje sweet chilisaus als dip.
Aantal personen
20 hapjes
Bereidingstijd
20 minuten
Benodigdheden
2 eieren
1 el Inproba Thaise Groene Curry
1 tl kerriepoeder
4 el tarwebloem
1 el panko
1 tl zout
1/2 aubergine (gesneden in schijfjes van max. 1 cm)
1/2 courgette (gesneden in schijfjes van max. 1 cm)
3 dl zonnebloemolie
1 el sesamzaad
200 ml Inproba Sweet Chilli sauce