Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Fruity yoghurt met een 'bite'


Bereidingswijze

  1. In geval van vers fruit: Snijd al het fruit in ongeveer gelijke stukken.
    In geval van vriesvers fruit: Laat het fruit ontdooien.
  2. Meng al het fruit en halveer in twee gelijke porties. 
  3. Meng de ene helft van het fruit in een kom met de helft van de chilisaus (50 ml), sambal en 1 eetlepel suiker.
  4. Doe de yoghurt samen met de andere helft van het fruit, de resterende chilisaus (50 ml), de kokosmelk en 1 eetlepel suiker in een blender. Meng dit op een lage stand tot het een saus is.
  5. Serveer het dessert in mooie glazen. Verdeel hiervoor het fruitmengsel over de glazen en schenk vervolgens de saus eroverheen.


 

Tip

Serveer met een bolletje citroen- of sorbet ijs, schep deze op het fruitmengsel en schenk dan de saus erover.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4-6 personen

Bereidingstijd

15 minuten

Benodigdheden

250 g (vriesvers) Zomerfruit (o.a. aardbeien, framboos, blauwe bes, etc.)
250 g (vriesvers) Tropische vruchten (o.a. ananas, mango, meloen, etc.)
1 grote peer
2 el suiker
100 ml Inproba Chilli Sauce 50% minder suiker
1 tl Inproba Sambal Oelek
75 ml romige kokosmelk
250 ml Boeren bosvruchtenyoghurt

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram