Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Visspiesjes in Kokosmarinade - Tapas of barbecue


Bereidingswijze

  1. Marineer de stukjes vis in een marinade van de kokosroom, curry, zout en knoflookpasta en laat de vis hier afgedekt met de folie minimaal 3 uur in de koelkast marineren.
  2. Rijg hierna de stukjes vis om en om aan de sateh sticks.
  3. Rooster de visspiesjes op de grill of barbecue. Gebruik voor het roosteren op de barbecue de aluminiumfolie. Smeer de folie in met de wok olie en leg de spiesjes hier op.

Tip

Serveer met een lekker chilli sauce, bijvoorbeeld de Inproba Chilli Sauce Mild of Inproba Sweet Chilli Sauce.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

10 minuten + 3 uur marineertijd

Benodigdheden

200 g zalmfilet in blokjes van 2 cm
200 g tilapiafilet in blokjes van 2 cm
250 ml Inproba Romige Kokosmelk
2 el Inproba Thaise Groene Curry
zout naar smaak
1 tl Inproba Gehakte Knoflook
8 sat?prikkers (Inproba Bamboo Sate stokjes)
1 dl Inproba Wok Oil
aluminiumfolie

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram