Bereidingswijze
- Marineer de stukjes vis in een marinade van de kokosroom, curry, zout en knoflookpasta en laat de vis hier afgedekt met de folie minimaal 3 uur in de koelkast marineren.
- Rijg hierna de stukjes vis om en om aan de sateh sticks.
- Rooster de visspiesjes op de grill of barbecue. Gebruik voor het roosteren op de barbecue de aluminiumfolie. Smeer de folie in met de wok olie en leg de spiesjes hier op.
Tip
Serveer met een lekker chilli sauce, bijvoorbeeld de Inproba Chilli Sauce Mild of Inproba Sweet Chilli Sauce.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
10 minuten + 3 uur marineertijd
Benodigdheden
200 g zalmfilet in blokjes van 2 cm
200 g tilapiafilet in blokjes van 2 cm
250 ml Inproba Romige Kokosmelk
2 el Inproba Thaise Groene Curry
zout naar smaak
1 tl Inproba Gehakte Knoflook
8 sat?prikkers (Inproba Bamboo Sate stokjes)
1 dl Inproba Wok Oil
aluminiumfolie