Bereidingswijze
- Kook de aardappels in een pan met ruim water en zout in ca. 12 minuten gaar.
- Meng de Thaise groene curry en de olie door elkaar en voeg vervolgens ook de ui, koriander, citroensap en sambal oelek toe. Evt. nog zout naar smaak toevoegen.
- Grill- (of koekenpan) voorverwarmen tot deze gloeiend heet is.
- Aardappels afgieten en even laten uitdampen. Snijvlakken bestrijken met het currymengsel en de aardappels in ca. 5 minuten op de snijvlakken grillen.
- Bak ondertussen de sardines in een hete pan gedurende ca. 8 minuten.
- Verdeel de aardappels over 4 borden, verdeel het currymengsel over de aardappels en het bord en leg hierna de sardines op de aardappelen.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
25 minuten
Benodigdheden
6 aardappels (rode schil)
1 el Inproba Thaise Groene Curry
4 el Inproba Wok Oil
100 g rode ui (gesnipperd)
30 g koriander (fijn gesneden)
2 el citroensap
3 tl Inproba Sambal Oelek
4 verse sardines (filet)
