Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Bami Goreng


Bereidingswijze

  1. Kook de mie gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Wel de inhoud van het zakje Bami Goreng gedurende 10 minuten in 100ml kookendheet water.
  3. Roerbak de kipfilet, spek en ham in de hete olie
  4. Voeg knoflook, ketjap en sambal toe. Voeg vervolgens ook de kool, prei en selderij toe. Schep dit voortdurend om tot de groente beetgaar is.
  5. Voeg de gewelde Bami Goreng mixtoe en fruit dit kort mee.
  6. Voeg dan ook de mie en de garnalen toe. Goed omscheppen tot alles door en door warm is.
  7. Snijd de mie eventueel nog enige malen door zodat het mengen makkelijker gaat, voeg eventueel naar smaak nog wat ketjap toe.
  8. Schep de bami op een schaal en garneer met komkommerschijfjes. Ook omeletreepjes passen hier uitstekend bij. 

Tip

Garneer de Bami met gebakken uitjes.
Heeft U te scherp gegeten: neem wat kroepoek of suiker!

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

40 minuten

Benodigdheden

250 g Chinese Mie
1 zakje Inproba mix voor Bami Goreng
100 g kipfilet (klein gesneden)
50 g ontbijtspek (in blokjes)
50 g ham (in blokjes)
1 el olie
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
1 el Inproba Ketjap Manis of Inproba Ketjap Manis 30% minder suiker
1 el Inproba Sambal Oelek
200 g Chinese kool (klein gesneden)
200 g prei (in reepjes)
5 takjes selderij (klein gesneden)
100 g kleine garnalen
100 g Inproba Gebakken Uitjes
⅓ komkommer (in schijfjes)

Eet smakelijk namens Inproba!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram