Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Thaise kokossoep


Bereidingswijze

  1. Breng het water aan de kook met de bouillon blokjes.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hier de ui, gember en bleekselderij in. Voeg daarna ook de knoflook en de curry toe.
  3. Voeg bovenstaande toe aan de bouillon samen met de kaffir limoenblaadjes.
  4. Laat het geheel ca. 10 minuten zachtjes koken.
  5. Voeg daarna de kokosmelk en de vissaus toe aan de bouillon en laat het geheel nog 5 minuten koken.
  6. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  7. Neem 2 grote soepkommen en vul deze met de lente ui en rode peper.
  8. Schep de soep in de kom en garneer het geheel met korianderblad.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Oosterse keuken

Thailand

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

20 minuten

Benodigdheden

500 ml water
2 bouillon blokjes (kip of groente)
2 el Inproba Wok Oil
1 ui (gesnipperd)
1 tl gember (fijn gesneden)
100 g bleekselderij (gesneden in blokjes)
1 tl Inproba Gehakte Knoflook
3 el Inproba Thaise Groene Curry
2 blaadjes kaffir limoenblad
500 ml romige kokosmelk
2 el Inproba Vis Saus
3 lente uien (gesneden ringetjes)
1 rode peper (gesneden in kleine ringen)
8 blaadjes verse koriander (fijn gesneden)

Eet smakelijk namens Inproba!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram