Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu
Dit menu item heeft geen voorpagina.

Recept Winterse borreltafel

17-01-2019

Het is tijd voor het derde recept van onze 'Winterse borreltafel'. En wat voor een! Een heerlijk recept voor een pittige makreelsalade die je serveert op toast. De sambal en chilisaus (Ch...

Lees verder

Kokosmelk weer verkrijgbaar!

17-01-2019

Goed nieuws! Onze Romige Kokosmelk is vanaf maandag 21 januari weer verkrijgbaar bij Dekamarkt en Dirk van den Broek en vanaf maandag 11 februari bij Jumbo. Met een scheutje van deze heerlijke romi...

Lees verder
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Facebook YouTube Instagram