Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Pittige makreel op toast


Bereidingswijze

  1. Verdeel de makreel in stukjes in een schaal.
  2. Roer de stukjes bleekselderij en de roomkaas erdoor.
  3. Voeg de sambal, ketjap en chilisaus toe en knijp de limoen erboven uit. Roer het geheel goed door elkaar.
  4. Schep met een lepel de makreelsalade op de toastjes en garneer met koreanderblad.

Ga naar alle recepten van onze 'Winterse borreltafel'.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Oosterse keuken

Indonesië

Aantal personen

4-6 personen

Bereidingstijd

15 minuten

Benodigdheden

200 gram gerookte makreelfilet
2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden
2 el roomkaas
1 el Inproba Sambal Manis
2 tl Inproba Ketjap Manis of Inproba Ketjap Manis 30% minder suiker
1 el Inproba Chilli Sauce 50% minder suiker
1/2 limoen
toastjes (ca. 20 stuks)
20 verse koreanderblaadjes

Eet smakelijk namens Inproba!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram