Bereidingswijze
- Maak de dressing van gembersiroop, trassie, basterdsuiker, limoensap, tamarinde, srirachasaus en sojasaus en meng dit goed door elkaar.
- Blancheer de taugé gedurende 30 seconden, spoel koud af en dep het droog.
- Blancheer de spinazie gedurende 1 minuut, spoel koud af en dep het droog.
- Snijd en schil alle groenten en fruit en doe het in een grote kom.
- Voeg hier ook de tofu en de pinda’s aan toe.
- Meng de dressing door de salade.
- Garneer met korianderblad en gebakken uitjes.
Tip
Heel lekker als lunch of als maaltijdsalade.
Aantal personen
2 personen
Bereidingstijd
25 minuten
Benodigdheden
2 el gembersiroop
1 tl trassie
2 tl basterdsuiker
2 el limoensap
1 tl tamarinde pasta
2 el Inproba Sriracha Sauce
1 el Inproba Soja Sauce
125 g taug?
125 g spinazie
100 g komkommer (gesneden in halve schijfjes)
50 g rettich
1 stuk groene papaja
1 stuk mango (gesneden in blokjes)
100 g ananas (gesneden in blokjes)
185 g gebakken tofu stukjes
90 g ongezouten pinda's
2 blaadjes korianderblad
2 el Inproba Gebakken Uitjes