Bereidingswijze
- Snijd ? van de djeroek poeroet bladeren in reepjes.
- Roer in een wijde schaal de Thaise curry, de kokosmelk en het water door elkaar.
- Roer de vissaus, de suiker en de reepjes djeroek poeroet (of 1/3 van de limoenschil) erdoor.
- Leg de vis in deze marinade gedurende 30 minuten.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Spreid de bananenbladeren (of 4 stukken aluminiumfolie) uit, neem de vis uit de marinade en leg op elk blad een tilapiafilet.
- Verdeel de repen paprika en de rest van de djeroek poeroet bladeren (of limoenschil) over de pakketjes en besprenkel het geheel nog met een lepel van de marinade.
- Vouw de pakketjes dicht, en leg ze zo in een ovenschaal dat ze dicht blijven.
- Laat de vis in de oven in circa. 15-20 minuten gaar worden.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd)
Benodigdheden
12 djeroek poeroet bladeren (bij toko verkrijgbaar) of de geraspte schil van 1 limoen
250 ml Inproba Romige Kokosmelk
100 ml water
2 el Thaise Rode Curry
1 el Inproba Vis Saus
1 el suiker
4 Tilapiafilets
4 bananenbladeren of paksoiblad of aluminiumfolie
1 rode en 1 groene paprika (in repen gesneden)
