Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Islamitische Curry


Bereidingswijze

  1. Bak de reepjes riblap in de olie goudbruin.
  2. Voeg de Thaise rode curry, water, suiker en gehakte knoflook toe en breng dit aan de kook.
  3. Laat dit 90 minuten afgedekt sudderen en voeg dan de kokosmelk en vissaus toe.
  4. Laat dit onder af en toe roeren nog 10 minuten sudderen.
  5. Bij het serveren bestrooien met de geroosterde pinda's.

Tip

Eten met rijst en kikkererwten.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

15 minuten (+1,5 u kooktijd)

Benodigdheden

400 g riblap (in reepjes gesneden)
3 el Inproba Wok Oil
150 g Thaise Rode Curry
100 ml water
25 g palmsuiker (evt. bruine basterdsuiker)
1 el Inproba Gehakte Knoflook
250 ml Inproba Romige Kokosmelk
2 el Inproba Vis Saus
40 g geroosterde pinda's

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram