Bereidingswijze
- Bak de reepjes riblap in de olie goudbruin.
- Voeg de Thaise rode curry, water, suiker en gehakte knoflook toe en breng dit aan de kook.
- Laat dit 90 minuten afgedekt sudderen en voeg dan de kokosmelk en vissaus toe.
- Laat dit onder af en toe roeren nog 10 minuten sudderen.
- Bij het serveren bestrooien met de geroosterde pinda's.
Tip
Eten met rijst en kikkererwten.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
15 minuten (+1,5 u kooktijd)
Benodigdheden
400 g riblap (in reepjes gesneden)
3 el Inproba Wok Oil
150 g Thaise Rode Curry
100 ml water
25 g palmsuiker (evt. bruine basterdsuiker)
1 el Inproba Gehakte Knoflook
250 ml Inproba Romige Kokosmelk
2 el Inproba Vis Saus
40 g geroosterde pinda's