Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Eerlijk Oosters

Inproba maakt de lekkerste en voordeligste oosterse producten. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met de beste grondstoffen, op een veilige manier en duurzamer. Met aandacht voor mens en milieu, hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden we eerlijk oosters. Eerlijk voor consument, milieu en maatschappij.
 
Wat is Eerlijk Oosters?

Al onze sambals en chilisauzen dragen per 1-10-2020* 
het Rainforest Alliance Certified™ keurmerk.

100% van de door ons gebruikte chilipepers wordt dan ingekocht van Rainforest Alliance  gecertificeerde boerderijen. Hier worden gewassen geteeld en verwerkt met respect voor mens, plant, dier en hun natuurlijke omgeving. Ook dat vinden we Eerlijk Oosters. Lees meer. 

* Twee van onze producten, de Inproba Sambal Oelek 2,2 kg en de Inproba Chilli Sauce Sweet 2 liter dragen vanaf 01-08-2020 al het Rainforest Alliance Certified keurmerk!

Het is FSC-Friday!

25-09-2020

Op deze dag viert FSC wereldwijd verantwoord bosbeheer. Weet je al wat wij doen in het belang van de bossen? Al* het door Inproba ingekochte papier en karton is FSC® gecertificeerd en daarmee a...

Lees verder

Nu: Inproba bio met leuke halshanger

21-09-2020

Onze biologische producten (Chilli Sauce Sweet, Sojasaus, Ketjap Manis en Sambal Oelek) worden nu tijdelijk van een leuke halshanger voorzien, waarin je extra productinformatie kunt terugvinden en ook...

Lees verder
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Facebook YouTube