Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

FSC beleid

FSC®-gecertificeerd papier en karton

Inproba koopt alleen papier en karton in dat 100% FSC gecertificeerd is en daarmee afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Dit geldt zowel voor alle verpakkingsvormen (etiketten, doosjes, papierfolie, omdozen, trays, etc) als
voor het brief- en kopieerpapier.

Inproba wil op deze manier actief bijdragen aan het behoud van bossen wereldwijd. Per minuut verdwijnen er 36 voetbalvelden aan bos. Dit gebeurt vooral in tropische bossen in de Zuid-Amerikaanse Amazone, het Afrikaanse Congobekken en Zuidoost-Azië. Ontbossing zorgt op jaarbasis voor 15% van de wereldwijde CO2-uitstoot en speelt dus een grote rol in klimaatverandering. Daarnaast is 80% van alle dieren op de wereld afhankelijk van het bos, evenals miljoenen mensen die in het bos leven of werken.

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Door in de toekomst alleen nog te kiezen voor grondstof gebaseerd op
FSC-gecertificeerd hout draagt Inproba hieraan bij.

Deze beslissing maakt deel uit van het MVO beleid binnen Inproba, lees hier de meest recente update.

Snelle & makkelijke maaltijdsalde

05-10-2021

Een maaltijdsalade is altijd handig en snel te bereiden. Zowel voor de lunch als voor de avond. Graag delen we dit recept voor een lekkere, vegetarische maaltijdsalade met een pittige bite. Be...

Lees verder

Zomers dessert: gegrilde ananas met vanille ijs

06-09-2021

Geniet nog van de laatste zomerse dagen en bereid dit overheerlijk dessert van gegrilde ananas en serveer met vanille ijs! Grill de ananas op de barbecue of in een grillpan. Bekijk het recept vo...

Lees verder
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Fingerfood van de BBQ
1 uur, 4 personen
Buikspek
Ī 3 uur, 4
Kapsalon op de bbq
50 minuten, 3-4 personen
Chicken Wings met dipsaus
75 minuten, 4 personen
Hele forel in bananenblad
75 minuten, 4 personen
Spare ribs 3-2-1
Ī 3 uur, 3 a 4 personen
Sticky Rib Fingers
2,5 - 3 uur, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Thai Curry maaltijdsalade
20-25 minuten, 2 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram