Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

FSC beleid

FSC®-gecertificeerd papier en karton

Sinds juni 2018 is al* het door Inproba ingekochte papier en karton FSC-gecertificeerd en daarmee afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Dit geldt zowel voor alle verpakkingsvormen (etiketten, doosjes, papierfolie, omdozen, trays, etc.) als voor ons eigen briefpapier en kopieerpapier.
*>99%

Inproba wil op deze manier actief bijdragen aan het behoud van bossen wereldwijd. Per minuut verdwijnen er 36 voetbalvelden aan bos. Dit gebeurt vooral in tropische bossen in de Zuid-Amerikaanse Amazone, het Afrikaanse Congobekken en Zuidoost-Azië. Ontbossing zorgt op jaarbasis voor 15% van de wereldwijde CO2-uitstoot en speelt dus een grote rol in klimaatverandering. Daarnaast is 80% van alle dieren op de wereld afhankelijk van het bos, evenals miljoenen mensen die in het bos leven of werken.

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Door in de toekomst alleen nog te kiezen voor grondstof gebaseerd op
FSC-gecertificeerd hout draagt Inproba hieraan bij.

Deze beslissing maakt deel uit van het MVO beleid binnen Inproba, lees hier de meest recente update.

Inproba in Scoupy BBQ-Picnick Box

25-06-2021

Wees er snel bij en bestel de Scoupy BBQ - Picnick Box met daarin onze Chilli Sauce 50% minder suiker. Deze chilisaus is net zo lekker als de gewone chilisaus maar dan met de helft minder suiker! D...

Lees verder

Aflevering 6 van 'Ik BBQ voor jou'

07-06-2021

In aflevering 6 van 'Ik BBQ voor jou' bereidde Ralph een lekker stuk buikspek op de barbecue met een lak saus. Voor die lak saus gebruikte hij onze Chilli Lemongrass woksaus voor een extra ste...

Lees verder
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Buikspek
Ī 3 uur, 4
Chicken Wings met dipsaus
75 minuten, 4 personen
Kapsalon op de bbq
50 minuten, 3-4 personen
Fingerfood van de BBQ
1 uur, 4 personen
Spare ribs 3-2-1
Ī 3 uur, 3 a 4 personen
Hele forel in bananenblad
75 minuten, 4 personen
Sticky Rib Fingers
2,5 - 3 uur, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram