Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

FSC beleid

FSC®-gecertificeerd papier en karton

Inproba koopt alleen papier en karton in dat 100% FSC gecertificeerd is en daarmee afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Dit geldt zowel voor alle verpakkingsvormen (etiketten, doosjes, papierfolie, omdozen, trays, etc) als
voor het brief- en kopieerpapier.

Inproba wil op deze manier actief bijdragen aan het behoud van bossen wereldwijd. Per minuut verdwijnen er 36 voetbalvelden aan bos. Dit gebeurt vooral in tropische bossen in de Zuid-Amerikaanse Amazone, het Afrikaanse Congobekken en Zuidoost-Azië. Ontbossing zorgt op jaarbasis voor 15% van de wereldwijde CO2-uitstoot en speelt dus een grote rol in klimaatverandering. Daarnaast is 80% van alle dieren op de wereld afhankelijk van het bos, evenals miljoenen mensen die in het bos leven of werken.

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Door in de toekomst alleen nog te kiezen voor grondstof gebaseerd op
FSC-gecertificeerd hout draagt Inproba hieraan bij.

Deze beslissing maakt deel uit van het MVO beleid binnen Inproba, lees hier de meest recente update.

Duurzaamheid in een Nieuw Jasje: Onze Ketjap Manis en Ketjap Marinade in transparante r-PET Flessen

01-07-2024

Onze geliefde Ketjap Manis en Ketjap Marinade zal voortaan verkrijgbaar zijn in een transparante r-PET fles. Het iconische groene flesje heeft plaatsgemaakt voor deze nieuwe, duurzame verpakking. T...

Lees verder

Ontdek Onze Nieuwe MVO-brochure

18-06-2024

Onze nieuwe MVO Brochure staat online. Hierin presenteren we onze inspanningen, initiatieven en prestaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De brochure biedt een overzicht van...

Lees verder
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram