Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

FSC beleid

FSC®-gecertificeerd papier en karton

Sinds juni 2018 is al* het door Inproba ingekochte papier en karton FSC-gecertificeerd en daarmee afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Dit geldt zowel voor alle verpakkingsvormen (etiketten, doosjes, papierfolie, omdozen, trays, etc.) als voor ons eigen briefpapier en kopieerpapier.
*>99%

Inproba wil op deze manier actief bijdragen aan het behoud van bossen wereldwijd. Per minuut verdwijnen er 36 voetbalvelden aan bos. Dit gebeurt vooral in tropische bossen in de Zuid-Amerikaanse Amazone, het Afrikaanse Congobekken en Zuidoost-Azië. Ontbossing zorgt op jaarbasis voor 15% van de wereldwijde CO2-uitstoot en speelt dus een grote rol in klimaatverandering. Daarnaast is 80% van alle dieren op de wereld afhankelijk van het bos, evenals miljoenen mensen die in het bos leven of werken.

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Door in de toekomst alleen nog te kiezen voor grondstof gebaseerd op
FSC-gecertificeerd hout draagt Inproba hieraan bij.

Deze beslissing maakt deel uit van het MVO beleid binnen Inproba, lees hier de meest recente update.

Het is FSC-Friday!

25-09-2020

Op deze dag viert FSC wereldwijd verantwoord bosbeheer. Weet je al wat wij doen in het belang van de bossen? Al* het door Inproba ingekochte papier en karton is FSC® gecertificeerd en daarmee a...

Lees verder

Nu: Inproba bio met leuke halshanger

21-09-2020

Onze biologische producten (Chilli Sauce Sweet, Sojasaus, Ketjap Manis en Sambal Oelek) worden nu tijdelijk van een leuke halshanger voorzien, waarin je extra productinformatie kunt terugvinden en ook...

Lees verder
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Facebook YouTube