Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

FSC beleid

FSC®-gecertificeerd papier en karton

Sinds juni 2018 is al* het door Inproba ingekochte papier en karton FSC-gecertificeerd en daarmee afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Dit geldt zowel voor alle verpakkingsvormen (etiketten, doosjes, papierfolie, omdozen, trays, etc.) als voor ons eigen briefpapier en kopieerpapier.
*>99%

Inproba wil op deze manier actief bijdragen aan het behoud van bossen wereldwijd. Per minuut verdwijnen er 36 voetbalvelden aan bos. Dit gebeurt vooral in tropische bossen in de Zuid-Amerikaanse Amazone, het Afrikaanse Congobekken en Zuidoost-Azië. Ontbossing zorgt op jaarbasis voor 15% van de wereldwijde CO2-uitstoot en speelt dus een grote rol in klimaatverandering. Daarnaast is 80% van alle dieren op de wereld afhankelijk van het bos, evenals miljoenen mensen die in het bos leven of werken.

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Door in de toekomst alleen nog te kiezen voor grondstof gebaseerd op
FSC-gecertificeerd hout draagt Inproba hieraan bij.

Deze beslissing maakt deel uit van het MVO beleid binnen Inproba, lees hier de meest recente update.

Oosters Kerst Gehaktbrood

17-12-2020

Een heerlijk gerecht om met de kerst te serveren. Een echt fusion gerecht, met zowel Amerikaanse als Oosterse invloeden. Bovendien is dit gehaktbrood heel goed van te voren te bereiden, ideaal voor de...

Lees verder

Ook duurzame verpakkingen

12-11-2020

Niet alleen de grondstof voor onze sambals en chilisauzen is duurzamer geworden, maar ook de verpakking! Per 1 oktober zijn wij namelijk overgestapt naar 100% gerecyclede PET verpakkingen (r-PET)....

Lees verder
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram