Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Varkenshaas in Sauce Aigre Doux - Barbecue en Tapas


Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze (en laat deze nastomen).
  2. Kruid het varkensvlees met de peper en zout. Braad het mooi bruin aan.
  3. Voeg de saus, het fruit, de rijst en de noten toe en laat ± 5 minuten sudderen.
  4. Hol het stokbrood licht uit en vul het met het mengsel.
  5. Snijd het aan eenhapsstukken van ± 5 cm.

Tip

Lekker nog licht op de barbecue roosteren of als tapas eten.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

30 minuten

Benodigdheden

50 g rijst
300 g varkenshaas (in stukjes van ? 2 cm)
250 ml Inproba Sweet & Sour Sauce
100 g verse mango, in stukjes
50 g Tutti Frutti
30 g walnoten
peper en zout naar smaak
stokbrood, gehalveerd

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram