Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Non-GMO verklaring

Non GMO staat voor: Non Genetically Modified Organism. In het Nederlands vertaalt dit zich naar: niet-genetisch gemodificeerde organismen. Bij non GMO producten zijn de eigenschappen van planten, bacteriën of gisten niet veranderd door genetische modificatie.

Het gebruik van genetisch gemodificeerde organismen –oftewel GMO’s- is omstreden, aangezien de gezondheidsrisico’s hiervan voor de mens nog niet geheel duidelijk zijn. Ook zijn de effecten van genetische modificatie op het milieu nog niet voldoende in kaart gebracht.

Zolang de effecten van genetische modificatie niet volledig inzichtelijk zijn, hebben wij binnen Inproba afgesproken dat wij geen gebruik zullen maken van grondstoffen die (mogelijk) genetisch gemodificeerd zijn.

Januari 2018

Oosters Kerst Gehaktbrood

17-12-2020

Een heerlijk gerecht om met de kerst te serveren. Een echt fusion gerecht, met zowel Amerikaanse als Oosterse invloeden. Bovendien is dit gehaktbrood heel goed van te voren te bereiden, ideaal voor de...

Lees verder

Ook duurzame verpakkingen

12-11-2020

Niet alleen de grondstof voor onze sambals en chilisauzen is duurzamer geworden, maar ook de verpakking! Per 1 oktober zijn wij namelijk overgestapt naar 100% gerecyclede PET verpakkingen (r-PET)....

Lees verder
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram