Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Non-GMO verklaring

Non GMO staat voor: Non Genetically Modified Organism. In het Nederlands vertaalt dit zich naar: niet-genetisch gemodificeerde organismen. Bij non GMO producten zijn de eigenschappen van planten, bacteriën of gisten niet veranderd door genetische modificatie.

Het gebruik van genetisch gemodificeerde organismen –oftewel GMO’s- is omstreden, aangezien de gezondheidsrisico’s hiervan voor de mens nog niet geheel duidelijk zijn. Ook zijn de effecten van genetische modificatie op het milieu nog niet voldoende in kaart gebracht.

Zolang de effecten van genetische modificatie niet volledig inzichtelijk zijn, hebben wij binnen Inproba afgesproken dat wij geen gebruik zullen maken van grondstoffen die (mogelijk) genetisch gemodificeerd zijn.

Januari 2018

Inproba expands

14-05-2025

INPROBA EXPANDS SAUCE PRODUCTION CAPACITY BY 20% Inproba B.V. commences a significant upgrade of two of its primary manufacturing lines, enabling the company to increase sauce production by 20%. Th...

Lees verder

Overname Inproba

07-01-2025

NEDERLANDSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VE PARTNERS NEEMT INPROBA OVER Het sinds de oprichting in Baarn gevestigde familiebedrijf Inproba heeft met investeringsmaatschappij VE Partners overeenstemming...

Lees verder
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Cassave Nacho snack
10 minuten, 3-4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Loaded fries met Thaise Curry
15 minuten, 2 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Oosters pitabroodje
20 minuten, 2 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram