Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Non-GMO verklaring

Non GMO staat voor: Non Genetically Modified Organism. In het Nederlands vertaalt dit zich naar: niet-genetisch gemodificeerde organismen. Bij non GMO producten zijn de eigenschappen van planten, bacteriën of gisten niet veranderd door genetische modificatie.

Het gebruik van genetisch gemodificeerde organismen –oftewel GMO’s- is omstreden, aangezien de gezondheidsrisico’s hiervan voor de mens nog niet geheel duidelijk zijn. Ook zijn de effecten van genetische modificatie op het milieu nog niet voldoende in kaart gebracht.

Zolang de effecten van genetische modificatie niet volledig inzichtelijk zijn, hebben wij binnen Inproba afgesproken dat wij geen gebruik zullen maken van grondstoffen die (mogelijk) genetisch gemodificeerd zijn.

Januari 2018

ICFON update

18-03-2021

Ook benieuwd hoe het de Nepalese boeren is vergaan in het afgelopen jaar, tijdens Corona? Eerst de belangrijkste resultaten op een rijtje: Inmiddels kunnen 1100 boerengezinnen steeds beter in...

Lees verder

Oosters Kerst Gehaktbrood

17-12-2020

Een heerlijk gerecht om met de kerst te serveren. Een echt fusion gerecht, met zowel Amerikaanse als Oosterse invloeden. Bovendien is dit gehaktbrood heel goed van te voren te bereiden, ideaal voor de...

Lees verder
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram