Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Non-GMO verklaring

Non GMO staat voor: Non Genetically Modified Organism. In het Nederlands vertaalt dit zich naar: niet-genetisch gemodificeerde organismen. Bij non GMO producten zijn de eigenschappen van planten, bacteriën of gisten niet veranderd door genetische modificatie.

Het gebruik van genetisch gemodificeerde organismen –oftewel GMO’s- is omstreden, aangezien de gezondheidsrisico’s hiervan voor de mens nog niet geheel duidelijk zijn. Ook zijn de effecten van genetische modificatie op het milieu nog niet voldoende in kaart gebracht.

Zolang de effecten van genetische modificatie niet volledig inzichtelijk zijn, hebben wij binnen Inproba afgesproken dat wij geen gebruik zullen maken van grondstoffen die (mogelijk) genetisch gemodificeerd zijn.

Januari 2018

Zomers dessert: gegrilde ananas met vanille ijs

06-09-2021

Geniet nog van de laatste zomerse dagen en bereid dit overheerlijk dessert van gegrilde ananas en serveer met vanille ijs! Grill de ananas op de barbecue of in een grillpan. Bekijk het recept vo...

Lees verder

BBQ-recept: Oosterse gepofte aardappel

14-07-2021

Het barbecue-weer komt eraan! Probeer deze 'oosterse' gepofte aardappel eens; serveer in plaats van room met een mengsel van crème fraîche en onze Thaise groene currypasta! Dat...

Lees verder
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Fingerfood van de BBQ
1 uur, 4 personen
Chicken Wings met dipsaus
75 minuten, 4 personen
Spare ribs 3-2-1
Ī 3 uur, 3 a 4 personen
Kapsalon op de bbq
50 minuten, 3-4 personen
Sticky Rib Fingers
2,5 - 3 uur, 4 personen
Buikspek
Ī 3 uur, 4
Hele forel in bananenblad
75 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Thai Curry maaltijdsalade
20-25 minuten, 2 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram