Bereidingswijze
- Marineer de dunne kipreepjes in de olie en de ketjap marinade en bak deze goudbruin aan.
- Snij ondertussen de komkommer en wortel. Meng de azijn goed door met de suiker en verdeel dit over de komkommer en wortel en laat dit minimaal 5 minuten intrekken.
- Snij de sla in dunne reepjes of koop kant en klaar. Verwarm de satesaus en rooster het brood licht in het broodrooster of pan.
- Leg de eerste boterham op een bord. Doe hier de ijsbergsla op en daarna de kipreepjes, de satesaus en verdeel de komkommer en wortel hierover. Garneer met de gebakken uitjes en doe de andere boterham erop.
Tip
Vervang de kipreepjes door knolselderij voor een vegetarische variant.
Aantal personen
2 personen
Bereidingstijd
20 minuten
Benodigdheden
4 bruine boterhammen
200 gr kipreepjes
75 gr komkommer (plakjes)
75 gr wortel (reepjes)
50 gr ijsbergsla (gesneden)
4 el Inproba Ketjap Marinade
100 gr Inproba Sate Saus Kant & Klaar
2 el Inproba Gebakken Uitjes
2 el Inproba Wok Oil
6 el natuurazijn
4 el kristal suiker