Bereidingswijze
- Kook de noodles in water beetgaar en spoel hierna koud af.
- Snij de champignons, ui, en rode paprika in de juiste maat. Bak de groenten samen met de tofu tot de groente zachter zijn en de tofu mooi knapperig bruin is.
- Voeg de taugé en de knoflook toe en verwarm door. Voeg als laatste 3 el Teriyaki woksaus toe en roer goed door.
- Laat het iets afkoelen en roer hierna de noodles erdoor.
- Rooster ondertussen de sesamzaadje mooi bruin.
- Maak dit mooi op, op een bord en voeg de Sweet Chilli saus toe. Garneer met de bosui en de sesamzaadjes.
Tip
In plaats van tofu ook lekker met gerookte kipreepjes
Aantal personen
2
Bereidingstijd
20 minuten
Benodigdheden
100 gr. noodles
4 stuks bosui (ringen)
100 gr. Champignons (plakjes)
1 uit (gesnipperd)
1 rode paprika (reepjes)
150 gr tofu (blokjes)
100 gr taug?
3 el Inproba wokolie
3 el Inproba Teriyaki woksaus
3 el Inproba Sweet Chilli sauce
2 tl Inproba Gehakte Knoflook