Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Oosterse noodle salad bowl


Bereidingswijze

  1. Kook de noodles in water beetgaar en spoel hierna koud af.
  2. Snij de champignons, ui, en rode paprika in de juiste maat. Bak de groenten samen met de tofu tot de groente zachter zijn en de tofu mooi knapperig bruin is.
  3. Voeg de taugé en de knoflook toe en verwarm door. Voeg als laatste 3 el Teriyaki woksaus toe en roer goed door.
  4. Laat het iets afkoelen en roer hierna de noodles erdoor.
  5. Rooster ondertussen de sesamzaadje mooi bruin.
  6. Maak dit mooi op, op een bord en voeg de Sweet Chilli saus toe. Garneer met de bosui en de sesamzaadjes.

Tip

In plaats van tofu ook lekker met gerookte kipreepjes

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

2

Bereidingstijd

20 minuten

Benodigdheden

100 gr. noodles
4 stuks bosui (ringen)
100 gr. Champignons (plakjes)
1 uit (gesnipperd)
1 rode paprika (reepjes)
150 gr tofu (blokjes)
100 gr taug?
3 el Inproba wokolie
3 el Inproba Teriyaki woksaus
3 el Inproba Sweet Chilli sauce
2 tl Inproba Gehakte Knoflook

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram