Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Kip Semarang


Bereidingswijze

  1. Doe de dijen/Braadsticks in een pan samen met de ketjap marinade, knoflook pasta, kerriepoeder, koriander, gember en water. Laat ze hierin op een zacht vuur ca. 10 minuten sudderen.
  2. Haal de kip uit de bouillon en bak ze om en om mooi krokant bruin in de wokolie.
  3. Maak ondertussen de satésaus warm en voeg 2 eetlepels van het kookvocht toe, de ui en de rode peper.
  4. Serveer dit gerecht met rijst of noodles, atjar en kroepoek.

Tip

Vervang de gember door sereh.
Als alternatief voor kippen braadsticks kunt u ook drumsticks gebruiken.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

30 minuten

Benodigdheden

8 stuks kippen dijen/braadsticks
100 ml Inproba Ketjap Marinade
1tl Inproba Gehakte Knoflook
1 tl kerriepoeder
5 g verse koriander (6 takjes fijn gesneden)
10 g gember (vers, schijfjes, ong. 2 cm)
0,5 ltr water
2 el Inproba Wok Oil
1 bakje Inproba Sat? Saus
0,5 gesnipperde Ui
0,5 rode peper (stukjes)
Peper en zout (naar smaak)

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram