Bereidingswijze
Ben jij op zoek naar een heerlijk nagerecht? Maak dan eens dit heerlijke Romanoff dessert. Een combinatie van zoet, zuur en een klein beetje pittig. Het voordeel is dat je dit toetje makkelijk en snel op tafel hebt staan. Daarnaast ziet het er nog eens fantastisch uit. Ben je benieuwd naar deze smaaksensatie? Ga dan snel aan de slag met dit heerlijke Romanoff dessert.
Bereidingswijze
- Snij de helft van de aardbeien door midden en marineer deze samen met de bosbessen, frambozen, 1 el van de chilisaus, de Crème de Cassis en de sambal. Laat dit 30 minuten intrekken.
- Klop ondertussen de slagroom met de suiker stijf. Voeg hier 2 el van de marinade aan toe met 1 el chilisaus.
- Pureer de andere helft van de aardbeien en meng dit door de slagroom.
- Verdeel de vruchten in een coupe, doe hier voorzichtig een bolletje ijs overheen en bedek het met de saus.
- Garneer het dessert met de muntblaadjes en 1 framboos.
Ook eens wat anders proberen dan een dessert met rood fruit? Probeer dan eens deze heerlijke Sabayon Frappe de Coco met onder andere kokos, ananas en Pina Colada. Een heerlijk nagerecht voor ieder feestelijk moment!
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren)
Benodigdheden
1 bakje aardbeien (ca. 250 g)
1 bakje bosbessen (ca. 300 g)
1 bakje frambozen (ca. 225 g)
2 el Inproba Sweet Chili Sauce
3 el Cr?me de Cassis
1,5 tl Inproba Sambal Oelek
2 dl slagroom
50 g suiker
4 bollen vanille ijs (1 bol p.p.)
4 blaadjes munt