Bereidingswijze
- Doe de kokosmelk, kippenbouillon, vissaus, sereh en curry pasta in de pan en breng dit al roerend aan de kook.
- Voeg de vis en de gepelde gamba’s toe en laat dit ca. 5 min. zachtjes garen.
- Bereid ondertussen de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Leg de mihoen in het midden van een diep soepbord of kom en giet de soep gelijkmatig hieromheen.
- Garneer met de koriander, de bosuitjes en de peperringetjes.
Tip
Heerlijk met een glas kruidige witte wijn
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
20 minuten
Benodigdheden
250 ml romige kokosmelk
500 ml kippenbouillon
50 ml Vis Saus
0,5 stengel verse sereh / citroengras (fijn gesneden)
3 tl Thai Red Curry
4 stukken zalmfilet ? 150 g (in stukken van ca. 2 cm)
100 g Tilapia filet (in 9 stukken van ca. 2 cm)
250 g gamba's (gepeld)
150 g mihoen
12 blaadjes koriander (vers)
1 bosuitje (in ringen)
1 rode peper (in ringen)