Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Meer maatschappelijk betrokken

Dat we met Inproba maatschappelijk betrokken zijn, vinden we eigenlijk vanzelfsprekend. We willen als bedrijf en producent een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij. Dat doen we dichtbij: door betrokken te zijn bij onze medewerkers en een bijdrage te leveren aan onze omgeving. Maar zeker ook verder weg. We spreken onze leveranciers aan op diverse zaken, voor betere leef- en werkomstandigheden in de landen waar we onze grondstoffen vandaan halen. En we participeren regelmatig in projecten die de productie van grondstoffen verbeteren.

De leveranciers van onze chilipepers zijn Rainforest Alliance gecertificeerd. Dit betekent een betere toekomst voor de boeren. Voor hen zijn aandacht voor mensenrechten, goede arbeidsomstandigheden en een eerlijk inkomen essentieel voor het behouden van het certificaat.

Zo levert Inproba een positieve bijdrage aan mens en maatschappij: 

  • Al onze leveranciers hebben richtlijnen ontvangen met daarbij de vraag hoe zij met een aantal thema’s om gaan. Deze hebben betrekking op mensenrechten, (kinder)arbeid, discriminatie, corruptie, uitbuiting en milieu. De (schriftelijke) reacties hierop zijn geïnventariseerd en vormen de basis van onze keuzes voor leveranciers.
  • Inproba stimuleert gezonde voeding, zowel intern als extern. Zo letten wij bij de ontwikkeling van producten sterk op suiker- en zoutreductie, gebruiken wij geen geharde vetten en gebruiken wij zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. Onze producten zijn zo puur mogelijk.
  • Wij zijn betrokken bij onze directe omgeving: in onze vestigingsplaats Baarn (waar ook veel van onze werknemers wonen) sponsoren wij vele sportclubs, verenigingen en projecten. 

Voor meer informatie over sponsoractiviteiten, mijlpalen voor de maatschappij en onze doelstelingen voor 2024 verwijzen wij u naar onze MVO brochure

Duurzaamheid in een Nieuw Jasje: Onze Ketjap Manis en Ketjap Marinade in transparante r-PET Flessen

01-07-2024

Onze geliefde Ketjap Manis en Ketjap Marinade zal voortaan verkrijgbaar zijn in een transparante r-PET fles. Het iconische groene flesje heeft plaatsgemaakt voor deze nieuwe, duurzame verpakking. T...

Lees verder

Ontdek Onze Nieuwe MVO-brochure

18-06-2024

Onze nieuwe MVO Brochure staat online. Hierin presenteren we onze inspanningen, initiatieven en prestaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De brochure biedt een overzicht van...

Lees verder
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Loaded fries met Thaise Curry
15 minuten, 2 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram