Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Meer maatschappelijk betrokken

Dat we met Inproba maatschappelijk betrokken zijn, vinden we eigenlijk vanzelfsprekend. We willen als bedrijf en producent een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij. Dat doen we dichtbij: door betrokken te zijn bij onze medewerkers en een bijdrage te leveren aan onze omgeving. Maar zeker ook verder weg. We spreken onze leveranciers aan op diverse zaken, voor betere leef- en werkomstandigheden in de landen waar we onze grondstoffen vandaan halen. En we participeren regelmatig in projecten die de productie van grondstoffen verbeteren.

Zo levert Inproba een positieve bijdrage aan mens en maatschappij: 

  • Inproba is een structurele samenwerking aangegaan met Icfon, een organisatie die zich inzet voor het verhogen van het welvaartsniveau in Nepal. Meer informatie over deze samenwerking. 
  • Al onze leveranciers hebben richtlijnen ontvangen met daarbij de vraag hoe zij met een aantal thema’s om gaan. Deze hebben betrekking op mensenrechten, (kinder)arbeid, discriminatie, corruptie, uitbuiting en milieu. De (schriftelijke) reacties hierop zijn geïnventariseerd en vormen de basis van onze keuzes voor leveranciers.
  • Inproba stimuleert gezonde voeding, zowel intern als extern. Zo letten wij bij de ontwikkeling van producten sterk op suiker- en zoutreductie, gebruiken wij geen geharde vetten en gebruiken wij zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. Onze producten zijn zo puur mogelijk.
  • Wij zijn betrokken bij onze directe omgeving: in onze vestigingsplaats Baarn (waar ook veel van onze werknemers wonen) sponsoren wij vele sportclubs, verenigingen en projecten. 

Voor meer informatie over sponsoractiviteiten, mijlpalen voor de maatschappij in 2016 en onze doelstelingen voor 2017/2018 verwijzen wij u naar onze MVO brochure.

Nieuws over ons goede doel ICFON

11-04-2019

Het is de hoogste tijd voor nieuws over het goede doel dat wij steunen: hulpverleningsorganisatie ICFON in Nepal! Inproba treedt in de voetsporen van de hulpverleners in Nepal. Wat doet ICFON no...

Lees verder

Libelle Zomerweek

28-03-2019

Van 23 t/m 29 mei is de Libelle Zomerweek! En… wij zijn erbij! Kom gezellig shoppen, leuke workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, heerlijk eten, inspiratie opdoen bij spetterende mo...

Lees verder
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Facebook YouTube