Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Poke Bowl Zalm


Bereidingswijze

 

  1. Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Meng de zalmblokjes met de sojasaus en de sesamolie.
  3. Meng de azijn door de gare, afgegoten rijst.
  4. Meng de mayonaise met de chilisaus.
  5. Maak 2 borden op met de lauwwarme rijst en rangschik daarop de komkommer, avocado, mango, radijsjes, boontjes en zalm.
  6. Garneer tenslotte met wat mooie strepen van de chilimayo en strooi er wat sesamzaad overheen.

Je kunt met de diverse groentesoorten variëren, denk ook eens aan linten wortel, een blikje mais of een bosuitje in smalle reepjes, net wat je in huis hebt.

Tip

Neem blokjes temp? voor een vegetarische versie; bereid deze net als de blokjes zalm.
Ook lekker met Inproba Gebakken Uitjes.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

2 personen

Bereidingstijd

35 minuten

Benodigdheden

150 g sushi rijst
150 g (rauwe) zalm (gesneden in dobbelsteentjes)
3 el Inproba Soja Sauce
1 el sesamolie
2 el (rijst)azijn
2 el mayonaise
2 el Inproba Chilli Sauce (sweet of extra hot)
0,5 komkommer (gesneden in blokjes)
1 avocado (door de helft en dan in schijfjes gesneden)
0,5 mango (gesneden in blokjes)
100 g radijsjes (gesneden in plakjes)
50 g edamame of sojaboontjes
2 el geroosterd sesamzaad

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram